|
auto 6r Gearbox faulty hatası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Beckher
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Urfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2017 Saat 11:30 |
2009 model 308 aracımı dün akşam park ettim, bu sabah çalıştırdım, vitese geçmiyor N de takılı kalıyor, arkasından da gearbox faulty hatası verdi.. bunun sebebi nedir acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi? kurtarıcıyla sanayiye mi gideceğiz ?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selenoid valflerinin değişim zamanı gelmiş
|
|
Beckher
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Urfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
il dışından tamirci ustaya sordum selenoid valf AL4 şanzımanlar için diyor bunun robotu bozulmuş olabilir diyor
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
doğrudur sizinki yarı otomatik şanzıman. robot arızasi olabilir. Makineye bağlamak lazım. Birkaç Defa çalıştırıp stop edin frene birkaç defa sert sert basın çekin tekrar deneyin fren müşürü hatası da olabilir(düşük bir ihtimal) Düzenleyen talip206 - 22 Mart 2017 Saat 18:54 |
|
Beckher
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün bilgisayara bağlattık, debriyaj aktüvatörü arızalıymış.. bu parçanın kodu nedir acaba, fiyat nedir, nerden bulabiliriz??
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aktüvatör diye birşey ben hiç duymadım sen şase numaranın son 8 hanesini yaz bakayım ben |
|
Beckher
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
VF34C9HZH 55218591 PEJO 308 2009 1.6HDİ yarı otomatik.. yanlış yazmışım aktüvatör diye debriyaj aksiyöneri imiş
Düzenleyen Beckher - 23 Mart 2017 Saat 18:33 |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi oldu sponsorumuza sordum ellerinde varmış fiyatında ekstra iskontosunu sitelerini yansıtmışlar
|
|
Beckher
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gökhan bey ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.. yarın tamirci ustayla görüşüp eğer parça buysa sipariş geçeriz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |