![]() |
|
VW LUPO GTİ-DİZAYN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 20:58 |
BU ARABAYI YAPARKEN ÖZELLİKLE GERÇEKÇİ OLMASINA DİKKAT ETTİM ÇÜNKÜ HERKES DAHA GERÇEKÇİ OLMALIU DİYODU BENDE KENDİMCE BİŞİLER YAPTIM AMA SİZİN YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BUNCA GEÇEN ZAMAN İÇİNDE Bİ GELİŞME VARMI YOKMU BENDE SORUYORUM SİZE ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şevket kardeşim ellerin dert görmesin
![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Maşallah süper olmuş..
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
şahane olmuş ellerine saglık ama ilk göze bişey dikkat cekti bu aracın motoruna nasıl bakcaz kaputtu gövdeyle bir cizmişsin
![]() |
|
![]() |
|
bilerek yaptım daha hos duruo ![]() |
|
![]() |
|
hoş olmuş ellerine saglık
|
|
![]() |
|
jant on numara panjurdaki ince kırmızı çizgi çok güzel bir detay ellerine saglık ;)
|
|
![]() |
|
ben cok begendim tebrikler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
elıne saglık kardesım
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık abi
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
ellerine sağlık gelişme var :P
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
aracın iki hali de güzel eline sağlık...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
araba gercekten süper olmuş
|
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
speedline jantlar on olmuş
kırmızı şerit ve hks yazısı olmasa daha iyi olabilirdi
ellerine sağlık...
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
güzel olmuş eline sağlık, kaportadan dolayı da mini cooper S gibi olmuş
![]() |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
gerçekten gerçekci olmuş kardeşim
![]() |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
su sıralar favori arabam lupo gtı cok hos olmus
|
|
![]() |
|
lupo gercektende güzelll...
shopunda mükkemell...
|
|
![]() |
|
osmans ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
cok guzel olmuss mınıyı andırıyo bıraz
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |