Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Audi Q5'e ödül üzerine ödül!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Audi Q5'e ödül üzerine ödül!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Audi Q5'e ödül üzerine ödül!
    Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 20:19

Almanya, Avusturya ve İsviçre’den 150’yi aşkın, tanınmış, bağımsız otomotiv gazetecisinin oylarıyla gerçekleştirilen ‘TOPautos 2009’da en iyi yeni modeller arasında off-road aracı olarak birinci sırayı alan Audi Q5, ileri düzeydeki aerodinamik özellikleri, yenilikçi teknolojileri ve ergonomik tasarımı sayesinde ‘2009 Euro Car Body Award’ ödüllerinin sahibi oldu.

Yılın Off-Road aracı
Spor bir sedanın dinamiklerini, çok yönlü özelliklere sahip iç mekân özellikleriyle birleştiren performans SUV’si Audi Q5, üç farklı güce sahip motor alternatifleri, quattro sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ve çevik süspansiyonuyla, hem asfaltta hem de arazide olağanüstü bir teknoloji paketi sunuyor. Audi Q5, Motor-Informations-Dienst (mid) tarafından bu yıl dördüncüsü verilen ödülü, günlük gazetelerden, dergilerden ve internet portallarından 150’nin üzerinde otomotiv gazetecisinin, “İş”, “Şehir”, “Konsept Otomobil”, “Aile”, “Eğlence”, “Lüks”, “Yenilik” ve “Off-road” kategorilerinde toplam 80 yeni model arasından yaptıkları oylama neticesinde kazandı.

Audi’nin 3. Euro Car Award Ödülü Q5’e
Dünyanın bu alandaki en önemli onur unvanı olan Euro Car Award, gövde üretiminde uyguladığı Teknoloji ile bir adım önde ilkesinin sonucu olarak Audi’ye verildi. 2003 ve 2006 yıllarında sırasıyla A8 ve TT modelleriyle Euro Car Body Award’un sahibi olan Audi, Q5 ile altı yıl içinde üçüncü kez bu ödülü kazanma başarısı gösterdi.

Almanya’da düzenlenen konferansta 550 uluslararası gövde-üretim uzmanı tarafından 12 rakibinin önünde birinci olan Audi Q5 segmentinin en iyi ağırlık ve sertlik/ağırlık oranı değerlerine sahip. Orta boy SUV segmentinin en hafif karoserine sahip olan Audi Q5, rakiplerinden daha hafif. Audi Q5, sertlik/ağırlık oranı, yani ağırlık, torsiyonel bükülmezlik ve ebat arasındaki ilişki açısından da rakiplerinin en iyisi. Üretim bantından çok verimli bir gövde ile inen Audi Q5, kullanıcılarına düşük yakıt tüketimi ve ilerici teknolojileri ile üstün bir sürüş keyfi vaad ediyor

Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 20:23
Q5 fuarda bindim.Pek sarmadı..P.için teşekkürler..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 20:24
Audi pek fazla soze gerek yok .. :) bugun temde bostancıdan gebzeye donerken fecı bır kar vardı .. 90 km hız ıle gıderken sol serıtte arkama bır audı geldı yol verdım yerdekı suladı nasıl fıskırtıyor :D uzadı ve gıttı adamlar 10 numara arac cıkartıolar gercekten..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 20:31
Orjinalini yazan: sinan-s sinan-s Yazdı:

Q5 fuarda bindim.Pek sarmadı..P.için teşekkürler..

kardeş özür dileyerek söz istiyorum ;)

bu aracın içine bende otursam bende keyif almam bunu kullanmak o gücü ve estetigi görmen hisstetmen lazım, lokantaya gittiginde açılan kapıyı görmeden bu araçdan keyif alamazsın....
Polis durdurdugunda beyfendi iyi günler dediği zaman anlarsın aracın ne olduğunu böyle kuru kuru anlaman imkansızzzz...
Yukarı Dön
EMRE Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Haziran - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EMRE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 20:45
audı son yıllarda güzel seriler cıkartıyor Q5de felaket bişey bindim direksiyona degil kopilot olarak bindim Big%20smile bi 10 dk yol aldı eşekten atta binmiş gibi oldum inincede gene eşege kaldım LOL
Yukarı Dön
iLLeGaL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iLLeGaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 Saat 08:59
araç güzele benziyor sırf şekil olmuş...
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 273 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 33597 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103034 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 504 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29849 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 52372 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1037 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 15548 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 544 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 422 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 377 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16909 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 838 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 473 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3878 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 939 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3175 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34620 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 1411 0 tayfuny1
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 2754 3 Serdar102
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
ersin61 1
elbir55 1
heavyburak26 1
Westbornova 1
Samet.akky 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English