![]() |
|
Audi Q5'e ödül üzerine ödül! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 20:19 |
Yılın Off-Road aracı Audi’nin 3. Euro Car Award Ödülü Q5’e Almanya’da düzenlenen konferansta 550 uluslararası gövde-üretim uzmanı tarafından 12 rakibinin önünde birinci olan Audi Q5 segmentinin en iyi ağırlık ve sertlik/ağırlık oranı değerlerine sahip. Orta boy SUV segmentinin en hafif karoserine sahip olan Audi Q5, rakiplerinden daha hafif. Audi Q5, sertlik/ağırlık oranı, yani ağırlık, torsiyonel bükülmezlik ve ebat arasındaki ilişki açısından da rakiplerinin en iyisi. Üretim bantından çok verimli bir gövde ile inen Audi Q5, kullanıcılarına düşük yakıt tüketimi ve ilerici teknolojileri ile üstün bir sürüş keyfi vaad ediyor |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Q5 fuarda bindim.Pek sarmadı..P.için teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Audi pek fazla soze gerek yok .. :) bugun temde bostancıdan gebzeye donerken fecı bır kar vardı .. 90 km hız ıle gıderken sol serıtte arkama bır audı geldı yol verdım yerdekı suladı nasıl fıskırtıyor :D uzadı ve gıttı adamlar 10 numara arac cıkartıolar gercekten..
|
|
![]() |
|
kardeş özür dileyerek söz istiyorum ;) bu aracın içine bende otursam bende keyif almam bunu kullanmak o gücü ve estetigi görmen hisstetmen lazım, lokantaya gittiginde açılan kapıyı görmeden bu araçdan keyif alamazsın.... Polis durdurdugunda beyfendi iyi günler dediği zaman anlarsın aracın ne olduğunu böyle kuru kuru anlaman imkansızzzz... |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
audı son yıllarda güzel seriler cıkartıyor Q5de felaket bişey bindim direksiyona degil kopilot olarak bindim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
araç güzele benziyor sırf şekil olmuş...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |