|
Debriyaja basınca gelen gıcırtı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eyüp B.
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2017 Saat 10:48 |
Merhaba arkadaşlar bugün fark ettim yolda giderken özellikle 1. Viteste fark ettim. Boyle ufak bi gıcırtı sesi geliyor. Durdum araba çalışırken debriyaja bastım yine arabanın altından bi gıcırtı geliyor ama incecik böyle demiri birbirine sürter gibi..
En son salıncak değişirken şanzıman yağını dökülmüştü ve üzerine 80 90 yağ eklemişti. Alakasi var mı bilmiyorum söylemek istedim. Sorun nedir? Biraz araştırdım internette kaputi açıp orada biyere wd40 sık diyenler olmuş herhalde biyeri mi ne varsa.. Araba istop edince gelmiyor gelince de aşırı değil öyle.. |
|
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı olayın benzeri benim aracımdada var, bende her debriyaja bastıp pedalı bırakınca sonra gıcırtı geliyor boşluk var sanki pedalda wd40 sıktım ama pek bişi değişmedi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |