![]() |
|
2011 107 otomatik yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ccdeville ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ccdeville
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2017 Saat 15:31 |
Merhaba Arkadaşlar,
Peugeot 107 otomatik 2011 model bir aracımız var 28000 km, aracın şu anda şehiriçi ykaıt tüketimi, 8,4 lt 100 km'de, dün kontrole götürdüm aracı yağı ve filtrelerinin durumunun o kadar kötü olmadığını söylediler, bu tüketim kış aylarında normal mi acaba yapabileceğim birşey var mı ?
|
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 307sw 1.6 motor 1.5 ton araç 11 litre yakıyor eger 1 motor sa araç fabrika verisi 5.5 litre diyor ama ortalama 6 litre felan olmalı bence biraz fazla geldi bana sizinkinin yakıt tüketimi
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Kullanım tarzına da bağlı olmakla beraber, çok da abes bir yakıt tüketimi Yok bence. Otomatik ve küçük motorlu bir araç. Gitsin diye bi de basıyorsanız 8-8.5 litreler bu aylar için normaldir. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bencede gayet normal hele istanbul gibi metropol bir şehirimizde.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ccdeville ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ccdeville
Fabrika verilerinde 5,5 4,5 yazan bir araç için 8,4 değeri çok değil mi 1 motor yarı otomatik sonuçda
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şehir içinde fabirka verilerini tuttutan ben görmedim açıkcası uzun yolda o değerleri yakalarsınızda istanbul da zor yazın 6-7 civarı düşer.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
bende 206+ var, yaz aylarında tam dolu depoyla istanbul içi 550 600 km götürüyordu, şu an kış aylarında 450 km civarı görütüyor.
sizdekide aynı durumdur tahminim.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
peugotayfun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugotayfun
Şehir içi için bence normal tüketim değerleri var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |