![]() |
|
Uygun fiyata klips vb. Ürünler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2017 Saat 03:06 |
Arkadaşlar bizim peugeot kapı döşeme klipslerinden vereceğim sitede buldum 5 adet 2.5 tl fiyatı hem uygun hemde kargo bedava piyasada tanesi 1 tl den satılıyor ve bir çok döşeme klipsi, birde buna benzer ürünler mevcut. İncelemenizi tavsiye ederim işinize yarayabileceğini düşünerekten paylaşıyorum.
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Reyondanal/ |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkürler. ben genelde bu tip parçalar çinden getiriyorum daha uyguna geliyor hocam. 10 tane kapı klipsini 0.80 $ almıştım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
soner hocam çinden getirmek çok uygun ama gel gelelim bize ulaşması 30 ile 60 gün süresi oluyor ayrıca ptt getiriyor kapıya sallayıp gidiyor hatta ürün bazen gelmiyor ![]() eliexpres sitesinden 4 kez alış veriş yaptım bunun 2 si geldi 2 si gelmedi gelen 2 tanesini de kıl payıyla aldım postacı kapıya sallıyor ! -Navigasyon tutucu aldım şans eseri bana denk geldi kapının önünde bulup aldım. (20 günde geldi) -Eski arabama 40 tl parça aldım komşu çöpe götürürken rotar yapıp bana getirmiş. (33 günde geldi) -Elektrik nargile aldım 70 tl gelmedi. yalan oldu ![]() -Isı tabancası aldım 20 tl gelmedi. halen bir umudum var ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam ben şimdiye kadar aldığım hiç bir ürün gelmemezlik yapmadı tabi süresi bazen uzuyor ama zaten aldığım ürünlerin acil lazım olan ürünler olmuyor genelde. ben şimdiye kadar 150 üzeri sipariş verdim ve hepsi geldi. ortalama 10-25 gün arasında geldi çoğu en geç 2.5 ayda geldi :) onunda parasını iade almıştım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |