|
ALINIK 15' / 16' JANT LASTİK TAKIM P206 İÇİN |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2017 Saat 10:43 |
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde 14 jant aradığımı ifade etmiştim. Bulamayınca lastikleri satışa çıkardım. Lastikler çok iyi aslında 3 aylık ve diş derinlikleri 6mm. Goodyear Efficientgrip. İlgilenen arkadaşlar olur ise görsel paylaşabilirim.
Hal böyle olunca malumunuz şimdi 15' ya da 16' p206'ma uygun jant lastik ihtiyacım var. Elinde temiz olan arkadaşlar var ise görüşelim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Kardeşim ben 1 hafta olmadı 15 aldım.. ama 15 ararken çok fazla 14 bulmuştum... letgoya baktın mı.? Şayet bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım..ben teneke kapaklı aldım.. sen çelik jant mı bakıyorsun..
|
|
Oguzhan1818
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2017 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhan1818
|
Satilik jant var watsaptan foto atabilirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |