![]() |
|
307 çok acil arızalı aracim yardım edin.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2017 Konum: Diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2017 Saat 01:01 |
Herkese iyi geceler kolay gelsin arkadaşlar..Bende 2003 model 307 134binde .aracimindaki sıkıntı araç çok düşük km hızda 1 ve 2 ye geçerken zor geçiyordu.arac çalışmadan önce vitesi sola tokatladigim da kaputun içinden tok bir ses geliyordu ve ilk çalıştığıntiginda araç uğultulu çalışıyordu. 1 saat önce aracımla tam kalkarken aracımın altından ses geldi (altı surter gibi ) ve stop etti arıza lambası yandı tekrar çalıştığında söndü kendiliğinden akabinde aracımla 80i geçmemek suretiyle 10km den fazla yol aldım herhangi bir sıkıntı olmadı debraj üstten kavriyor gibi inceden tutukluluk yapıyordu. Ayrıca aracım biraz gürültülü çalışıyor.
1- debraj bitmiş olabilir mi? 2- şanzimanda sıkıntı olabilir mi ? ( yağı bitmiş dişli sıyırmış olabilir diyorlar. Ustayı aradım yatak sarabilir dedi oynatma ben gelip pzt kontrol edeyim dedi. Yağı suyu tam aracın |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-bence baskı balata bitik ve baskı rulmanı dağılmış gibi
2-şazuman sökülünce volan kontrolü yaptırın. 3-motor neden yatak sarsa araba çalışma subablar vurur motor stop eder 4-sizin önceliğiniz şazuman hocam. baksı seti ve işçilik ortalama 500 tl civarı tutar. 5-motordan şüpse varsa öncelikle kompresyon testi yapılır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |