![]() |
|
307 2006 ampul kod ve önerileriniz lütfen. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet1122 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2017 Saat 01:53 |
herkese merhaba.
2006 307 aracıma ampül almak istiyorum orj yeterli gelmedi açıkçası. beyaz olup olmamsı önemli değil güzel aydınlatma sağlasın benim için yeterli. uzun kısa kodları nedir acaba xenon da istemiyorum sadece ampül değiştiricem daha faydalı olması açısından. osram markası çok güzel diyorlar ama genede forumdaki tecrübeli arkadaşlardan öneri almak istedim. değiştirmişken stopları vs de değiştirmeme gerek varmı daha yenş teknoloji ve temiz bişe olsun diye. |
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi muhtemelen 2006 model araçta orjinal far ampulu kalmamıştır.
Ben osramın normal 10 liralık ampulunu kullanıyorum yeterli geliyor. Ama kısa zamanda osram night breaker laser e geçeceğim.. Sen bence far ayarını bir kontrol et.. |
|
![]() |
|
samet1122 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
![]() ![]() ![]() ![]() |
olabilir belki orj değildir. birde dıştan sapsarı olmuş en kısa zamanda temizleticem olmadı çıkma alıcam artık gerçekten kötü. makyajlı kasa kısa h1 uzunlar h7 sisler h11 miş teşekkürler yorum için
|
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mehmet arkadaşımızın önerdiği ampulleri tavsiye ederim ancak iyi bir aydınlatma istiyorsan öncelikli olarak farları temizler çok faydası oluyor. stoplarıda değiştirisen daha canlı olacaktır büyük ihtimal bir çoğu kararmıştır zaten. çok para tutmaz
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |