![]() |
|
307sw 1.6 hdi cam kaldırma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet1122 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2017 Saat 00:07 |
herkese merhaba. yeni araç aldım 2006 307sw 1,6 dizel 110 luk bakalım inşallah çok yormaz beni.
sol sürücü camı indirirken tek tuşla iniyor diğer 3 cam gibi. yalnız kaldıdırken santim santim kalkıyor basılı tutsam dahi kalkmıyor sürekli bas çek bas çek yapmam lazım diğer 3 cam sağlam. neden olabilir acaba böyle birşey. birde sormam gereken bi kaç bişey var. bakımlarını kaçbin km de bir yapmam lazım. aynalar bana gerçekten çok küçük geldi daha büyüğü vs varmıdır deişme şanzımız. direksiyon biraz sert geldi nereye baktırmam gerekiyor. her 307 gibi arkadan lak luk sesi geliyor körüğü yapıştırmayı denicem herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar
|
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun.. hoşgeldin
![]() Sanırım cam tuşun bozuk. cam kumanda paneli değişmesi gerekebilir.. (Bir de ben arabayı resetlediğim zaman benim camlar da santim santim inip kalkıyordu. Şimdi hatırlamıyorum ama bu forumda onun çözümü vardı benim camlar düzelmişti, tuş değiştirmeden önce bunu bir araştır..) Normal kullanımda 10000 km de yağ ve filtreler değişir. Normal araba bakımları yani. Ama trigeri debriyajı balataları falan bir kontrol ettir ne zaman değiştiklerini bilmiyorsan.. Aynalar gayet normal, küçük ama geniş açılı Direksiyonu opelle falan kıyaslarsan evet biraz sert ve hızlandıkça daha da sertleşir. Tekrar hayırlı olsun.. 240nm güüçlü çekiş, dev ön cam, cam tavan, ve yolda verdiği güvene alışınca bırakamazsın.. Sorması ayıp olmazsa kaça aldın ve donanım nedir? (pack comfort premium vs?) |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. mehmet kardeşimizin dediği gibi ya kodlama yapılacak yada düğme oksitlenmiş. Gerekli konu altadır. iyi forumlar
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22315
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet1122 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
aşşagıdaki konuyu araştırayım biraz. teşekkür ederim inşallah hayırlı olucak. allır almaz 1k km yaptım aile ile 40 bin kere maşşallah tork ferahlık konfor hepsi bir arada yakıtta gayet ideal uzun yolda 5 civarıydı 130 geçmedim. aldıgım kişi fatura gösterdi 2 binliralık. 3k km önce devir daim baskı balata ön balatalar yağ filtre bakımı triger setini değiştirmişti. fiyat biraz yüksek diyelim 115k orj km tek teğişen sag arka kapı sacı comfort paket. 30 küsür diyelim
|
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
teşekkürler deneyeceğim
|
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın hayırlı olsun 3 cam çalıştığı için bence oksitlenme var kumandalı kolunu söküp içindeki fiş bölümlerine bir bak oksitlenme olan bölümleri temizlersen çalışacağını düşünüyorum çünkü o fişlerin içindeki mantık basit
diğer sorulara arkadaşlar cevap vermiş zaten o yüzden yazmıyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
teşekkkürler onada bakıcam
|
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
oksitlenmeymiş. halloldu teşekkürler
|
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |