![]() |
|
Hayatımda Böyle Bir Arabayla Karşılaşmadım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
landerland_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı landerland_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 Saat 17:11 |
Beyler arabayı yeni 1bucuk ay önce aldım ve hiç kimsenin karşılaştığını sanmıyorum ama arabada giderken sadece 80 ve 90 arasında titreme yapio okadar araba triptonik ve kime göstersem biri aks der biri balans ama hepsini yaptırdım , baktırdım bi sorun bulamadılar. Komik gelebilir ama sarsıntı önden ve ön tarafı aşağı yukarı hareket ettirerek titretiyor. İlk düşüncem vites geçişlerinde sıkıntı olduğuydu lakin triptonikte denediğimde de aynı. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şanzuman kulagini kontrol edebilir misiniz?. Triptonicde d ve r arasında yani d denir r ye çektiğinizde asigi vuruntu varmi
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
landerland_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı landerland_35
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dediğiniz şey gerçekten de varmış ,fark etmemiştim bunca zamandır. bunun çözüm yolu nedir maliyeti ne kadar olur benim için.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Vuruntu biraz olmasi normal ancak çok aşırı derecede ise kulaklar da problem olabilir. Maliyet konusunda parca ucuz ama malesef işçilik fazla
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı landerland_35
değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
vuruntu tam sıkıntı noktası neresi bilmediğim için bana ortanın da altında gibi geliyor hocam. yaptırtalım bakalım sonucu buraya bildiririm.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen kılış arkadaşımızın dediği gibi sorun büyük ihtimal şazuman kulağı kesinlikle orjinal parça taktırmanızı öneririm. sonucu bekliyoruz. kazasız belasız sürüşler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı landerland_35
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam bende orjinalden yanayım önceki sahibi çıkma galiba öle bi balata taktırmış arabaya onları değiştirdim daha yeni şanzuman kulağı için biraz daha beklicek sanırım param yetişmez onu yaptırmaya
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |