![]() |
|
acil yardım benzin ve gazda farklı çalışması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
memo32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2016 Saat 15:24 |
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hocam lpg geçiş sıcaklığı min. 35 derece yapıtırın. motor ısındığı zaman hiç problem kalımıyor deilmi. benim araçta öyle :) ilk çalıştırmada sabahları gaz versenizde stop ediyor benzinde sorun geçen sene öyle bir sorunum yoktu birde dikkat ettiğim bir husus var depoda benzin azalınca bu problemle daha çok karşılaşıyorsunuz. benim önerim gaz kelebeği temizliği ve adaptasyon ben daha yaptırmadım en kısa sürede yaptıracağım ve bu sorun bir çok peugeot kullanıcısının problemi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
memo32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
gazcıma gıttım aynen gecıs sıcaklığı 35 de yenı yaptırdım gaz beyın ve enjetorlerıde yenı degıstırdmıstım 8 ay onceke kadar ama bu problem yenı çıkmaya başladı soğuklarda. gaza gectımı problem yok ama benzınde dedıgım problemler dedıgın gıbı temızlık yaptırabılırım bıde oksıjen sensorunden olabılımı dıye aklımda soru ısaretı kalıyor |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
olabilir aslında onuda söküp temizlemek lazım. mesela hocam bu sabah yapmadı hiç kafasına göre takılıyor işte :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
aynen bende kafasına gore en kısa surede temızlık sart denemek lazım
baska yasayan yok herhalde bızden baska :)
|
|
![]() |
|
ersinyildiz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzer problemleri ben de yaşadım. Araçta yarım depo altı benzin varsa biraz takviyeyle yarım depo üstüne çıkarıp birkaç gün deneyin derim. Ben o şekilde çözdüm.
|
|
![]() |
|
çeyrek depo ustunden tutyorum ısını bıle yaktırmadım aracın aldığımdan berı ama dedıgınıde denıcem tskler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |