|
Peugeot 406 Almak istiyorum yardımlarınız bekliyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
trim
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2016 Saat 20:24 |
Partner aracımı satmış bulunmaktayım.
Şimdiyse 406 almak istiyorum bu araba hakkında bilgisi olan yada düşüncelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeout-406-sv-362922678/detay/ şimdiden teşekkür ederim. Düzenleyen trim - 04 Aralık 2016 Saat 20:25 |
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
230bin de araç alıp ne yapacaksın kardeşlik. pırtısı çıkmıştır onun.o araca zaman içinde helalınden 6bin harcarsın |
|
Ozdemir35
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: Kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ozdemir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Oto kullanim konusunda yilardir kullandigim araclar icinde en yeyifli konforlu guvenli bir arac oldugunu soyluyebilirim.Ben hep dizel kullaniyorum ama Benzinlileridr cok keyifli araclardir.
|
|
özdemir35
|
|
Ozdemir35
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: Kullanıcı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ozdemir35
|
406 alicaksaniz 1999 2.0 Benzinli Gri bir araç var.
0.505.5239235.arayin yrd.olayim. |
|
özdemir35
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
Bir tanidigimda vardi 2.0 benzinli otomatik yag gibi arabaydi valla deri koltuklar isitmasi var dijital klima yagmur sensoru falan var oglu var sunroof da vardi zaten az kilometreli zor bulunur ama partnerden sonra mercedes gibi gelecegi kesin kardesim agir bakimlari vs hepsi.yapilmissa yada yapilmamis ama ucuza bulursan al kendin komple elden gecir bin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |