![]() |
|
Ağır bakım fiyatları? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2016 Saat 12:29 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
Merhaba arkadaşlar, elim arabaya değmişken bakımları tamamlamayı düşünüyorum. arabayı alalı 9 ay oldu ve triger seti değiştirmedim geçmişini de bilmiyorum. fiyat araştırması yapıyorum.
mobil oto servisden aldığım fıyat bu
Toplam: 636.63 TL İNDİRİMLE 572 TL YAPIYOR. PARÇALARI KENDİM DIŞARDAN TOPLADIM 350 TL YAPIYOR BURADA BİRAZ PARÇALAR PAHALI. SİZE SORMAK İSTEDİĞİM. TRİGER SETİ DIŞARIDA KAÇ LİRAYA YAPIYORLAR İŞÇİLİK ÜCRETİ NEDİR? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortalama 150-200 civarı işçilik alır ustalar eğer işçilik dahil 572 tl ise orda yapmanızı tavsiye ederim en azından garantili işlem yapılıyor.
|
![]() |
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende onu düşündüm ve birde taksit yapıyorlar. Topladığım parçalar peugeot marketten orjinal adı altında topladıklarım.
|
![]() |
ardinal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Sahin peugeot yani peugeotmarket.com da orjinal devirdaimli triger seti komple 270tl. V kayisi ve rulmani 50 lira desek, 320 yapar. İscilik 150 versen disarida 570 yapar. Parcalari biraz fazladan yazmislar ama indirimlerle ayni fiyata gelmis. Su durumda bende mobilotoservisi tercih ederdim. (Cok sevdigim tanidik bir ustam yoksa). Bide 3 taksit yapardim.
|
2008 Peugeot 206 HDI 1.4 Fever
|
![]() |
570'i nasıl buldun
![]() mobil otonun tek forsu garanti ve taksin inan o yüzden pahalılar. sanayi 1 yıl garanti verir mi? Düzenleyen Eyüp B. - 13 Kasım 2016 Saat 14:38 |
![]() |
ardinal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Harbi 470 pardon :D Sorsan muhendisiz bide :D. Triger ve devirdaimi cok pahali yazmamislar mi ? 200 tl fark var peugeot orjinaller ile. Bunu bi sorsana kendilerine ?
|
|
![]() |
Parca fiyatlarini yuksek yazip iscilik kalemi eklememisler. Yoksa v kayisi 30 lira falan. Sanayide yaptirsan 50-100 tl arasi daha az verirsin kabataslak. Karar senin :)
Sanayi ve garanti yanyana hic yakismamis. Parca problemli derler. Bu baska bir ariza bizle alakasi yok derler. Dil döküp hakkini araman lazim. Düzenleyen ardinal - 13 Kasım 2016 Saat 16:30 |
|
![]() |
Bornova1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Servislerin oyununa gelmeyin derim..Benim de önceki peugeot 207 arabam 1115 bin km deyken triger seti degismeli diye ısrar ettiler,kitapcıklarını inceleyip fransa merkezle irtibata gecince aslında triger kayısının normalde 180 bin km den once degistirilmesinin musterinin keyfine baglı oldugunu ogrendim,servise soyleyince sustular..
|
![]() |
aykutcerit34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2016 Konum: yedek parça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutcerit34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aykutcerit / nev Peugeot / yedek parça
|
![]() |
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
evet aynen öyle. benim aracı aldığım akıllı da sanayicilerin gazına gelmiş. aracın üzerinde gelen orjinal kayış setini 70bin de sanayide yan sanayi ile değiştirmiş. ama normali 160-180 bin arası değişim |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |