![]() |
|
lpg de sarsıntılı çalışıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hayrullah61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrullah61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 Saat 02:17 |
sevgili aslan gönüllüleri...
307 aracımda zavolı lpg işli. geçenlerde sürüş esnasında özellikle gaza ilk yüklenirken ve kırmızıda durduğumda sarsıntılı çalışmaya başladı. benzinde sorun yok. lpg ustasına bilgisayara bağlattırdım. ''C'' ve ''D'' enjektörlerinde bu sarsıntıyı yapıyor. bilgisayardan iki enjektörü kapatınca duruyor tekrar acıyor araç sarsıntılı çalışıyor. usta bu enjektörler değişmesi gerek dedi. kirlenmiş olamaz mı? ne yapmam gerek sizce?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam sorun lpg enjektörlerindense sökülüp temizliği yapılabiliyor tabi her usta uğraşmaz sıfırını tak parasını al youtube bir sürü video bulabilirsiniz elinizden böyle işler geliyorsa. birde zavolini 3 çeşit olması lazım enjektör tipi sizinkisi hangisi pan panjet ve normal tip enjekötleri var pan ve panjet pahalı seti 400 tl civarı ve bunların tamiri yapılıyormu bilmiyorum. normal enjektör fiyatı 110 tl civarı olması lazım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Hayrullah61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrullah61
![]() ![]() ![]() ![]() |
İki enjektörü yeniledim sıfır işçilikndahil 300 tl verdim. Şimdi saat gibi oldu. Regülatörü de temizletmelimiyim yoksa yeni mi almam gerek?
|
|
ben kul Hayrullah mecnun cismim. seveni sevdiğine kavuştur Rabbim..
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
probleminizin çözüme kavuştuguna sevindim hocam. regülatörü değiştirmek en güzeli hocam tamiri sıkıntılı yapanada inanmayın içindeki contalar zamanla eskidiği için (oda aracı antifirizsiz kullanmaktan kaynaklı) soyutma suyu içine gaz sızıntısı yapabiliyor kafam rahat etsin diyorsanız değişim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrullah61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam tesekkür ederim kıymetli bilgilerinizden dolayı.
|
|
ben kul Hayrullah mecnun cismim. seveni sevdiğine kavuştur Rabbim..
|
|
![]() |
|
rica ederim hocam yardımcı olabildiysek ne mutlu bize iyi akşamlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |