![]() |
|
bu 205 cıldırmış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2008 Saat 10:41 |
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 41 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu nasıl 205 yaa..Ufacık...Vede fena dönüyor..
|
![]() ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Yaşı : 37 Aracı : 3008 Auto6R 1.6 HDi Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11671 |
oyuncak yapmıslar güzelim makinayı
|
|
bu ne ya başım dondü
|
Kendini parçalıyor bu ne ya
|
aktarmayı arkayamı almışlar bunun? çok sevimli görünüo :D ama durmasında problem oluo heralde :D:D
|
adam basim donmedi diye nasi kasti kendini heheh
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşaltmışlar içini.. şaseyide kısaltmışlar.. Aktarma kesinlikle arkada..
|
topaç yaaa:D:D
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 33 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
hocam lafı parmaklarımdan aldın walla
izlerken başım döndü bi ara yaw
|
ben neden goremıyorum :S
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
bende göremiyorum emrah,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bende göremiyorummmmm.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
bende göremiyorum ...
|
bende göremiorum!!
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
bende göremiyorum arkadaşlar
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 35 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|||
BENDE GÖREMİYORUM
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
||||
hala kimse göremiyor, Serhat bey duruma bir el atsanız merak ettik videoyu :)))
|
|||||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 44 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
göremeyen arkadaşlar.. biliyorsunuz youtube mahkeme kararı ile durdurulmuştu.. pc de, youtube ana sayfasını açmadan izleyemezsiniz sanırım... onun için biraz pc yi kurcalamanız gerekiyor.. Araba için yapılan yorumlara katılıyor ek olarak; gördüğüm kadarı ile sağ arka lastiğin hava basıncı çok düşük.. araç dönerken inik lastiğe daha fazla yatıyor dolayısı ile öbür lastik boşa çıktığından fazla savurma olmuyor.. yani benim fikrim böyle.. |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |