![]() |
|
bu 205 cıldırmış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2008 Saat 10:41 |
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu nasıl 205 yaa..Ufacık...Vede fena dönüyor..
|
![]() ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Yaşı : 36 Aracı : 3008 Auto6R 1.6 HDi Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11671 |
oyuncak yapmıslar güzelim makinayı
|
|
bu ne ya başım dondü
|
Kendini parçalıyor bu ne ya
|
aktarmayı arkayamı almışlar bunun? çok sevimli görünüo :D ama durmasında problem oluo heralde :D:D
|
adam basim donmedi diye nasi kasti kendini heheh
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşaltmışlar içini.. şaseyide kısaltmışlar.. Aktarma kesinlikle arkada..
|
topaç yaaa:D:D
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 33 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
hocam lafı parmaklarımdan aldın walla
izlerken başım döndü bi ara yaw
|
ben neden goremıyorum :S
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
bende göremiyorum emrah,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 42 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bende göremiyorummmmm.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
bende göremiyorum ...
|
bende göremiorum!!
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 42 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
bende göremiyorum arkadaşlar
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 35 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|||
BENDE GÖREMİYORUM
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
||||
hala kimse göremiyor, Serhat bey duruma bir el atsanız merak ettik videoyu :)))
|
|||||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 44 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
göremeyen arkadaşlar.. biliyorsunuz youtube mahkeme kararı ile durdurulmuştu.. pc de, youtube ana sayfasını açmadan izleyemezsiniz sanırım... onun için biraz pc yi kurcalamanız gerekiyor.. Araba için yapılan yorumlara katılıyor ek olarak; gördüğüm kadarı ile sağ arka lastiğin hava basıncı çok düşük.. araç dönerken inik lastiğe daha fazla yatıyor dolayısı ile öbür lastik boşa çıktığından fazla savurma olmuyor.. yani benim fikrim böyle.. |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |