![]() |
|
206 Roland garros 110 hp acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alidurman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2016 Konum: Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alidurman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2016 Saat 23:05 |
![]() |
|
cenk_pl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklıma ilk gelen arabanın şasi no.sunu alıp service box'dan sorgulatmak ama forumdaki arkadaşların daha kesin sonuçlarıda vardır.
|
|
![]() |
|
Alidurman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2016 Konum: Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alidurman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende öyle düşündüm aracın şasi ni alıp servisi aramak ama servis bilgi veririm buldugum en temiz roland garros
|
|
![]() |
|
cenk_pl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
İster servise sorun , ister internetten service box'tan kontrol edin,
http://public.servicebox.peugeot.com/do/changerParametres?
Sitede motor donanım herşeyi çıkıyor şasi no.yu yazdığınızda. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Resimdeki motor 90 bg
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alidurman
Araçtan vazgeçtim 90 hp
2001 sunroof xt buldum 110 beygir şu an yoldayım aracı almak için hayırlısı olsun . Daha önceki aracım 307 xt forumda resimleri var yeşil modifiyeli şimdi 206 ya güzel bir proje düşünüyorum |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
206 iyidir. Hadi hayirli olsun simdiden ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alidurman
Sağolun arkadaşlar aracım ın performansı çok iyi hasarı kayıtsız dün full bakıma döktüm a dan Z ye yapılan işlemleri yakinda paylasicam aracı modifiye yapmak için aldım öncesi ve sonrasını paylasirim
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
|
|
![]() |
|
Şimdiden kolay gelsin ozaman.Tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |