|
Aracım 2500 den sonra gaz kesip duman atıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mehmet önal
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2016 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet önal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2016 Saat 21:47 |
Merhaba: partner 2006 Aracım özellikle rampada 2500 devirden sonra gaz kesiyor eksozdan duman atıyor 2500 devire kadar ne duman Nede çekişte bi sıkıntı yok. Pompaciya gittim enjektörler kirlenmiştir temizleriz geçer dedi ama sanki elektriksel bi sıkıntı var gibi geldi bana. Aracım rampa aşağıdada 3000 devri, 130 km. Yi gecmiyor. Acil yardım lutfen
Düzenleyen Mehmet önal - 25 Eylül 2016 Saat 10:56 |
|
Kaan42
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2016 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AraÇ 1.9 mu 2.0 mi bu arada en Son bakımı ne zaman yaptırdın ve de bilgisayara bağlattiginda hangi hata kodu alıyor sun
|
|
Partner 2.0 hdi
|
|
mabolla
1. Vites 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EGR tıkanmıştır hocam
|
|
Baran yıldırım
|
|
Mehmet önal
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2016 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet önal
|
Teşekkür ederim. Egr için çözüm nedir acaba bilginiz varmı
|
|
Mehmet önal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet önal
|
Aracım 1.9 dur bakımı yeni yaptım herşeyi degistim
|
|
Fatih şimşek
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2017 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatih şimşek
|
egr valfi değişmek en doğrusu temizleme yapmak pek bi sağlam olmuyo tıkanıyo yeniden reis..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |