![]() |
|
KM saati.Sicaklik Tekleme Yag yakma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Psychotr21 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2016 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Psychotr21
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2016 Saat 22:44 |
Arkadaşlar merhabalar aracim 2004 206 1.4 16v 90ps
Km sensoru degisti km yine gostermiyor sorun ne olabilir ? Birde uzun yolda seyahat ederken bir sikinti olmuyor su 85 gecmiyor ama hemen o saniyede durup hemen arabayi stop ettigimde 1 dakika icerisinde kontagi actigimda derece 110larda oluyor sorun nesir sizce motoru durdugu yerde devirlendirirsem hemen duzeliyor. Ve birde her viteste 2000 devirde tekliyor salliyor silkeliyor 2050 devir oldumu yada 1950 decire gectimi kesiyor. Bazende sanki 3000 devirde dip gazda yurumeyi kesip biraz güçsüzleşip tekrar yürüyor. BiraZ devirli kullaniyorum 2800 den once vites atmiyorum en fazlada arada cok arada kesiciye sokuyorum. Araba yaklasik 2000 2500km de 800gr yag eksiltiyor. Yalniz gucu yerinde arac 160000 de yokusta cekisi falan cok iyi. Düzenleyen Psychotr21 - 18 Eylül 2016 Saat 12:20 |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen maestro - 19 Eylül 2016 Saat 00:22 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
.
Düzenleyen maestro - 19 Eylül 2016 Saat 00:21 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Psychotr21 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2016 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Psychotr21
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yokmu daha fikru olanlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Psychotr21
![]() ![]() ![]() ![]() |
.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
km saati büyük ihtimalle gösterge saatinin bozukluğundandır.
yağ azaltma motor eski conta veya keçelerden diye tahmin ediyorum bakmak lazım. Silkeleme hava akışmetresi o hararet sıkıntısıda gösterge bozukluğundan olabilir. en önce gösterge sağlamlığını ve bsi yi kontrol etmek gerekiyor senin yazdıklarına göre aklıma gelenler bunlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |