![]() |
|
30,000 ytl serçe hemde bmw motorlu :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 Saat 10:35 |
||
![]() |
|||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
GAYET GÜZEL YAPMIŞLAR AMA GÖRÜNÜŞ ÖYLE BİRDE YÜRÜRÜNÜ GÖRMEK LAZIM, YİNE DE HER NE OLURSA OLSUN 30,000 DEĞMEZ O PARA NAKİT OLSUN EN KRAL ARACI ALIRSIN...MİLLETİN DÖKÜNTÜSÜYLE UĞRAŞACAĞINA...
|
|||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||
![]() |
|||
||
katılıyorum |
|||
![]() |
|||
||
+++BENDE
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
HAha serçe 30 milyar..Haha rüyamda görsem inanmam
|
|||
![]() |
|||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
||
etmez o para,
en nihayetinde serçe alıyorsun, ne olursa olsun,
|
|||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
+++++
|
|||
![]() |
|||
||
barbet jantlar yazmış yok berbat jantlar
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
yurdum insanı.. 30 a satılacagına 15 e sat normal fiyat ile sat. yaptıgı işlemlerin hiçbir zaman parasını alamassın satışta.
arkadaşa hayırlı satışlar diyelim
|
|||
![]() |
|||
31vu106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
bence çok para o paranın yarısına bundan çok daha iyi yürüyen makina alırısn
|
|||
![]() |
|||
||
daha öncede görmüştüm bu arabayı araba süper... bmw motorununda kuş serisine takıldığı doğru.. ama ciddi satıcı değildir...
|
|||
![]() |
|||
YKP ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
||
öyle bir motor bmw ye takılsaymış daha iyi satış yapılabilirdi
|
|||
![]() |
|||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
||
aynen katılıyorum ++ ![]() Düzenleyen mod55 - 10 Ocak 2009 Saat 19:23 |
|||
![]() |
|||
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yok be ya abartmışlar bunlarda bmw motoru oldu die 30 bin liramı ediyomuş :D
|
|||
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|||
![]() |
|||
||
bence arabayı alıck adam paralı olursa makara olsun diye arabayı alır garajında tutar ileride antika diye para yapar bence araba hoş :D
|
|||
![]() |
|||
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
||
gerek yok bu kadarına...
|
|||
![]() |
|||
Eastanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
araç güzele benzio!
eğer o motorda sorun yoksa ve frenleri şanzımanı defrnsiyali sağlamsa yürürü de vardır. ama araç hakkında bu paralara onu alırım bunu alırım deniliyor. tamam belki aracın fiyatı biraz fazla ama herşeyin bi özelliği, güzelliği ve bedeli vardır. kimbilir o adam onu yaparken neler harcamıştır tekrar sölüorum bu paralar biraz fazla olabilir =) lütfen böle kıyaslamalarda bulunmayın ona bakarsanız 17-18 bin liraya da 106 GTI'lar satılıo, o paralara neler alınabilir belki iş bile kurulabilir ama bu araçlar çok özel eşleri yok ya da albenisi var. geçenlerde 9000 liraya 93 şahin sattık. bu paraya neler alınabilirdi, mesela e30 kasa bmw alınabilirdi ya da düşük modelli bi avrupa araba alınabilirdi. ama hastalık ve beğeni işte. o arabanın neyi vardı diceksiniz hemen söliim, 40.000 km'de ezik darbe değişen yok ve hala fabrikadaki orjinal kokusu üstündeydi =) araç alırken bu parayı bunu alırım konusunu ben pek sevmiorum, o zaman gidip ne istiosanız onu alabilirsiniz kimseye bişey dien yok =) |
|||
![]() |
|||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
Emek çalışma takdire değer..Lakin değer biçilen miktarı fazla buldum...
Daha ucuza klasik bir M3 alınır.... http://www.sahibinden.com/1987_model_bmw_m3WQQaXQQ10360479WQQpXQQdisplayitem |
|||
![]() |
|||
mad_sho ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
||
Adamın zevkı ıcın yaptıgı bellı yaw :D
|
|||
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
|||
![]() |
|||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
||
berbat :D:D:D:D
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |