![]() |
|
206 aldım kafam karışık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2016 Saat 11:49 |
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir hafta önce babamın asker arkadaşından 2005 model bir 206 aldım. Expertizde aracın motor performansı %99 geldi ve 4 parçada boya çıktı. Hangi expertize gideceğimi satıcı bilmiyordu ve raporlar elime gelene kadar arkadaşı dışarıda beklettim . Ama yinede bir peugeot servisine götürüp motoruna tekrar baktırdım güzel dediler. Velhasıl kelam bu aracı 25 bin liraya aldım. Sırasıyla kafama takılanları yazıyorum.
![]() * Sizce 25 bin bu araca vermekte doğrumu yaptım? * Aracımda EBA, EBD ve EBV opsiyonel olarak varmış bunlardan hangilerinin aracımda bulunduğunu nasıl anlayabilirim. * Aracım Lpg'de 170 den fazla yapmıyor. Eski aracım tofaş doğan 200 yapıyordu. Bu araç için 170 normalmidir. ( Sadece denemek için bu hızlara çıkıyorum. Genelde 100 ün üzerine pek çıkmam. ) |
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
canbicerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canbicerr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öncelikle hayırlı olsun,
Bende 2000 Model 206 1.4 XR modeli var, araç lpg ile 200 ü rahat görüyorum. 2005 model bir araç daha da rahat görmeli diye düşünüyorum. |
|
![]() |
|
alicelik20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Baskı balatanın değişmesi gerekiyor. Salı günü onunla ilgileneceğim olmadı bir daha denerim. Bencede rahat 200'ü görmeli.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayirli olsun. Allah kaza bela vermesn.Kafanizi karistirmak gibi olmasinda motor %99 biraz çok değilmi. O testte problem olmasin.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Expertizde görevli arkadaş bunun bir miktar yanılma payı vardır. Sen %94 gözüyle bak dedi. Sonra bir Peugeot servisine götürdüm usta motorda bir sıkıntı yok dedi. Bende o saatten sonra pek zorlamadım aldım aracı.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
Bha41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araciniz hayirli olsun. İlk sahibinden mi? Aracin gecmisi vs biliniyorsa bakim durumuna gore ben piyasaya gore 1 2 bin fazla vermeyi goze alirdim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Araçta görünürde baskı balata hariç yapılması gereken birşey yok. Ufak tefek bi kaç çizik var ama pek kafaya takmıyorum. Benim kafamı kurcalayan motor gerçekten iyi hızlanması falan hiç 1.4 gibi gelmiyor ama maksimum hızı neden düşük kalıyor. İki seçenek ilki aracı denediğim yol düz değil inişili çıkıştı virajlar falanda var bi ihtimal yol durumundan bi ihtimalde baskı balatadan. Yarın baskı balatayı yaptırıcam. Sonra tekrar denicem olmadı bide düz yolda denerim.
|
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alicelik20
Birde km'yi hiç denemedim ama ben şehir içinde baya baya yol yapıyoprum istasyona gidip lpg aldığımda 8 lira 10 lira gibi komik rakamlara fulleniyor sallıyorum arabayı nafile. Geçen 3 gün bindim 12 liramı ne lpg aldı. Haddinden fazla az yakıyor. Birde yakıt denerim yarın bu konun altına yazarım son durumu.
![]() |
|
(2005) 206 1.4 x-design
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |