|
206 Orjinal Hoparlör |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
İsmailK
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2016 Saat 22:28 |
Merhabalar... sol ön kapıdaki ve sağ arka kapıdaki hoparlör patladı ve çok kötü ses veriyor. orjinal hoparlördü ve sesten cok memnundum. hoparlörün olduğu yeri söküp markasına bakmayı denedim ama sökemedim :) acaba bunun orjinali nedir ve piyasada varmıdır? eğer yoksa herhangi bir hoparlör taktırsam seste bozulma yaparmı?
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim de patlamış Peugeot yedek parçası satan yere gittim. Adam ruhsatı istedi verdim Şase numarasına göre baktı 10 lira dedi :) çok şaşırdım. aldım kendim taktım. Onun öncesinde normal teyp Hoparlör işi yapan yere gittim yüz liradan açtı ağzını. Bence orjinal iş görecek düzeyde.
|
|
İsmailK
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
süpersin sağolasın :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |