|
muayeneye girecek lpg li araç sahiplerinin dikkati |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2016 Saat 23:40 |
arkadaşlar Merhaba, yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bugün lpg dönüşüm merkezine Fatura kestirmek için gittiğimde beni uyardilar. Artık lpg tankı ile bağlantı noktasinin yalıtımlı malzeme ile kaplamak gerekiyormuş. Yani lpg tankını söküp altına Yalıtım malzemesi koyup Şase ile bağlantısı kesilmesi gerekiyormuş.
Aksi halde muayeneden geçmiyor. İkinci konu ise lpg tankı benimki gibi barajın sağında veya solunda Dikey olarak duruyorsa tankı sabitleme için üçüncü bir kemer gerekiyor. Ama tank sağ ve sol tekerler arasında paralel uzanıyor ise tankı tutan üçüncü kemere gerek kalmıyor. Yarın detaylı fotoğraf atarım. Bu soylediklerim sadece yeni lpg takanlar için değil bütün lpg li araçların muayeneden geçmesi için gerekli.aksi halde geçmiyor Düzenleyen talip206 - 22 Temmuz 2016 Saat 17:55 |
|
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bilgi için teşekkürler Ayrıca aracın altındaki lpg boruları egzoz borusuna 10 cm den yakın ise çelik spiral gerekiyor.
|
|
hus3yn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimki dışarda istetme yeri o nasıl olacakmış
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
simit tank için bir fikrim yok muhtemelen 3. kemer istemezler ama yalıtım malzemesi isterler. çok sayıda araç muayeneden geçmediği için gelmişti ve bayağı kuyruk vardı lpg takan yerde. bu yalıtım malzemesi olayı o kadar gereksiz bir şey ki fotoğraflarda da görülüyor çok dandik bir malzeme. Ben yalıtım yapılacak denilince çok daha farklı bir şey bekliyordum. Devletimiz sağ olsun her gün farklı bir şey çıkarıyor. muayeneye gireceğim için mecbur yaptırdım. 50 tl kemer için ve bu yalıtım için verdim.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Haraç kesmenin bir başka yolu :)
|
|
Sonkale
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beni muayenede bıraktılar o yüzden gittim altına strafor taktırdım muayene istasyonundaki adam değişiklik olunca sıfırdan sızdırmazlık raporu istediler bu seferde rapor alırken üçüncü kelepçe takılma zorunluluğu çıktı onuda yaptırdım öyle muayeneden geçtim. yaklaşık olarak "sızdırmazlık raporu strafor ve kelepçe" 100 tl yakın masrafım oldu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |