![]() |
|
2011 207 Premium Outdoor bakıyorum. Tavsiyeler ve |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizci10 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci10
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2016 Saat 11:31 |
Arkadaşlar iyi günler. İstediğim özellik ve fiyatta araştırma yaptığımda en iyi seçenek 207 Premium Outdoor olduğunu gördüm. Dizel, az yakıyor, çift bolgeli klima, cruise kontrol, cam tavan, geniş bagaj vs... ama ilk kez dizel araç alacağım için alırken nelere baktirmam gerekli. Mesela turbosuna baktirmam lazım bunu biliyorum... başka nelere baktirmam lazım. Tavsiye verir misiniz. Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldin orçun öncelikle araçın fizeksel durumunu iyi bakım hocam km oyananmışmı araç yıpranmışmı ona bakım bütün aksamlarını kontrol edin camlar klima kapı kilitleri tam olarak çalışıyormu. motor durmuna parformansına bakım araçlarla gezin kalkış duruş kontrol vs. enejektörlerin durumu araçta siyah duman atması mevcuttmu ona bakın. sonuçta 2011 model araç olacak bir iki parça lokal boya olabilir. motor suyunu kontrol edin eğer antifiriz yoksa o bile sıkıntı motor suyunda yağ felan gözküyormu
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
denizci10 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci10
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosbulduk Teşekkürler cevap için. Benim boya ile ilgili pek bir takintim yok zaten. Dizel motor olacağı için soru işaretlerim var. Sonuçta bakımı düzgün yapılmış bir araçta bile sıkıntı cikabilir. Yani ustaya gittiğimiz zaman ne soracağım veya nereleri kontrol et diyecegim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla hocam dediğiniz gibi turbo-enjektörler-motor suyu - motorun çalışması -klima - cam otomatikleri - silecekler - kapı otomatikleri kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci10
Çok teşekkür ediyorum. İlginiz için...
|
|
![]() |
|
rica ederim umarım gönlünüze göre araç bulursunuz. birde şanzumanın durumuna baktırın baskı balata
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci10
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |