![]() |
|
durduk yerde akü mü bitiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secofield ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı secofield
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2016 Saat 00:16 |
arkadaşlar aracım son bir kaç gündür durduk yerde aküyü bitiriyor. artık arabayı ittirmekten bıkıp rampaya parketmekten bıktım. aslında sinyalleri bana vermişti. araç çalıştırırken bütün elektrik aksamını kesiyordu ( camlar açılıp kapanmıyor, silecekler çalışmıyor,teyp çalışmıyor cam suyu çalışmıyordu) belli bir mesafe yol aldıktan sonra elektrik aksamı kendine geliyordu. daha sonralarda araç seyir halindeyken akünün ışığı cılız bir şekilde yanmaya başladı. bazen sönüp bazen yanıyordu. arabanın iç lambasını yaktığımda akü ışığı güçlü bir şekilde yanıyor ve elektrik aksam kendini sıfırlıyordu. son demlerde araca gidiyorum marş basmıyor her zaman olmuyor ama. bazen yapıyor.
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam belki de akünun ömrü bitiyor olabilir ama bana şarj dinamonuz şarj etmiyormuş gibi geldi.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
secofield ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı secofield
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar uzun doğuda olduğum için uzun zaman yazamadım. arbayı tamiretmek içinyola çıktım sanayinin girişnde arab arıza yapmayı kesti. ustaya götürdüm 2 aydır devam eden sorun orda yapmadı. doğal olarak yorumklara geçildi.
ustanın fikri eğer araba arızayı tekrar yaparsa o esnada kaputu aç ve akunun başlıgını çıkar eğer araba çalışmayı keserse şarj dinamosundandır değişmemiz gerek dedi.eğer kesmezse nerdesıkıntı olduğunu bulmamıziçin o halde gelmesi lazım dedi ve arabam dün itibariyle arızayı yaptı. akü başını çıkardım araba durdu. bu da gösteriyorki Xmen hocam senin tespitinde doğru galiba şarj dinamosu. |
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şarj dinamosunun tamiri mümkün eğer sağlam bir ustanız varsa öncelikle tamir ettirmeyi deneyin derim..
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı secofield
![]() ![]() ![]() ![]() |
aku yu olcuturdum aku arızalı cıktı :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |