![]() |
|
Hiç sorun bitmiyor. kapıyı açınca korna kendiliğin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaansvn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2016 Saat 17:00 |
Arkadaşlar yardım edin. bana çok saçma geliyor nasıl olur. bu sabah araca binmek için evden çıktım kapıları açmak için kumanda düğmesine bastım açılmadı tekrar bastım 2 kere aracın kornası ötmeye başladı susmuyor kumandadan alarım varmış gibi basıyorum ama yok fabrika çıkışında bu özellik varmı acaba? son çare korna kablosunu söküyorum. daha öncede 3 kere başıma geldi önemsemedin.
|
|
cool
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonradan bir modül bağlanmış olabilir normalde yok
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
kaansvn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah öyledir hiç beklemedğin an yapıyor zamansız ama modüle benzer bişey görmedim başka ne olabilir ki
|
|
cool
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bi yerden şase alıyor filan olabilir belki pek anlamam elektrik işlerinden o yüzden kafa karıstırmak istemem :D
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Kafam karışık zaten 2 yıldır araç bende 4 kere bu sorun karşıma çıktı
|
|
cool
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bi oto elektrikçiye gösterin bence anca sağlam bi elektrikçi çözer
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Bakalim artık kim çözecek
|
|
cool
|
|
![]() |
|
sorunu buldum com2000.den kaynaklanıyor bilginize arkadaşlar. kornayı iptal edicem bisiklet kornası kullanmayı düşünüyorum
![]() |
|
cool
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Korna ile kapılar alakasız büyük ihtimal senden önceki sahibi arabaya alarm olarak bağlatmıştır kumandadan açmayınca arabayı kapılar açılınca korna devreye girer
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Arkadaslar arac marka model yok fakat 2002 307 var kapilar lapali iken kapatmaya basinca konra caliyor bu bir ozellik arac bulmak icin yapmislar.kumanda ile baglanti var
|
|
![]() |
|
Şimdi orjinal fabrika çıkışı araçlar var benim araç 206 xt 2004 ben kumandaya açma tuşuna basıyorum açmıyor eğer tekrar basarsam kapıaçılıyor korna bağırıyor ve susmuyor kapıları kitliyorum açıyorum susmuyor aracı çalıştırıyorum susmuyor tek çare korna fişini çekiyorum sonra takıyorum normale dönüyor
|
|
cool
|
|
![]() |
|
ben şöyle bağlantı kurdum com 2000 teyp hafızası tutuyor benim teyp orjinal değil sony ben otomatik kapansın diye sarı ve kırmızı kabloyu ters bağladım kapılar kilitlendikten sonra 30 sn sonra hafızaya alıp kendini kapatıyor kapıları açınca kaldığı yerden devam ediyor acaba bunla ilgili çakışma yaparmı korna com 2000 den geçiyor sonuçta
|
|
cool
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |