![]() |
|
Orijinal ebat jant sürtme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2016 Saat 23:40 |
Aracımın orijinal ebatları 175 65 14 jant kapaklarımı değiştirip dj 350 modeli 14 inc 4×108 jant aldım ancak arkaya 2 kisi oturunca ort 40 50 km üzerindeki hızlarda bozuk yollardan gecerken ya da hafif kasislerde sag arka lastik surtme yapiyor araba boşken sorun yok acaba neden kaynaklı olabilir?
|
|
![]() |
|
VaaS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam emin olmamakla beraber torsiyonla da alakalı olabilir. yada aldığınız jantın ofseti ve et oranı uyumlu değilse ondanda olabilir.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Torsiiyondan olduğunu sanmam lastik yanağı kalın bence 50/55 yanak olması lazım bendede 15 jant 195/50/15 var genede sürtme olmuyor torsiyondada sorunolduğu halde
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Ebat dediğim gibi orijinal jant da 14 inç büyütmedim ofset diye düşündüm ben de ama aldığım kişi de 206 da kullanmış bir de sadece sağ arka lastik sürtme yapıyor sol arka da ya da önler de hiç bir sorun yok.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Aynısı bendede oldu 16 307 jantını takınca ozman torsiyonla ilgili bir sıkıntı olabilir
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Torsiyon olsa demir jantta hiç sorun yoktu.Aklıma aracın sag arka camurlugu degisti acaba ondan kaynaklı olabilir mi? ona sürtüyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |