![]() |
|
Peugeot 206 Cabrio AKS TAŞIYICI kırıldı.. CİDDİ TE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 Saat 20:42 |
Herkeze iyi aksamlar. 206 Cabrio restorasyon konumada yazdım burayada yazma geregi duydum.. Arkadaslar bu konu cok ciddi bi sekilde Basıma bugun geldi..
Aracıma Sıfır Ön Takım, Amortisörler vs. yapılmasına rağmen aracımda bi düzensizlik vardı. Önden Araba sürekli yalpalıyordu, Rot tutmuyordu, sürekli virajlarda özellikle hafif belli bi yöne kırsam araba ani tepki verip zor toparlıyordum. Carsamba günü Aracım Torsiyon bakımına girdiginde onada baktırırım diyordum fakat bugun gerçekten Ölümden Döndüm.. Kağıthane'de Nef 03 Rezidans'larında Güvenlik Amirliyi İşi yapıyorum.. Bugun Öglen 2 gibi Aracıma Xenon kit taktırıp İşe dogru Yola Cıktım Düzensizlik devam ediyordu. Tam Nef 03'ün girişinde Birden bi çatırtı cuturtu kıyamet koptu araba sag Önden yere oturdu Aklım çıktı yemin ederim.. İndim Baktım ve gözlerime inanamadım. Rotiller, Aks vs. yerinden çıkmıs tekerler fırlamıs resmen. Allahıma bin sükür ki Yüksek hızda yolda bu olay basıma gelmedi.. Aracı cekiciyle Tamirhaneye cektirdim. Maalesef çekiciyle cekilirkende Tampon ve sag camurluk hafif zarar gördü bayagı bi lanet ettim.. Çok Büyük nazar degdigini düsünüyorum.. Tamirhane'den aradıklarında Tasıyıcının kırıldıgını bu yuzden bu hale geldigini söylediler Allah kısmet ederse Yarın Aksama kadar aracı Hazırlayıp teslim edicekler Bayram Önü Arabasız Kalmak istemiyorum cünkü Annem babam İ30'la Memlekete gidecekler.. Ben simdi bu arabaya güvenip nasıl binecem bilmiyorum.. Psikolojik olarak Çöktüm diyebilirim ruh gibiyim çok moralim bozuk.. Bu Tür sikayeti olan arkadaslar sektirmeden aracını saglam bi tamirciye göstersinler.. Allah beni korudu Verilmiş sadakam varmışki tam girişte Hızım 3 5 km iken Oldu.. Allahım herkezi korusun Cümlemize kazasız belasız nazarsız günler nasip etsin.. Buyrun Resimler.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş çok büyük geçmiş olsun nazar dan başka bişey değil bence kan akıt kazaya belaya karşı araba çok göze geliyo tekrar geçmiş olsun Allah başka dert vermesin
|
|
![]() |
|
Suleyman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim çok geçmiş olsun inş düzelir hemen araba gerçekten çok tatli duruo inş tekrar yasanmaz..
|
|
Suleyman
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çok geçmiş olsun gerçekten daha kötüsüde yaşanabilirdi.Jant lastik biraz fazla gelmiş büyük ihtimal bir deforme söz konusuydu ölçü büyüyünce patlak verdi.Umarım en kısa zamanda sorun düzelir daha fazla zarar görmez aslan.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekden can sıkıcı bir olay ama verilmiş sadakan varmışki sürat yokmuş çok geçmiş olsun.
ama iyi bir ustaya gitişsin benim bütün işlerimide oraya yaptırırım ercan usta eski ahbabımız sayılır hatta orda fırat var kalfa şırak arası benim yeğenim. neyse tekrar tekrar geçmiş olsun. Her şeyde vardır bir hayır canını sıkma.
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Abi ben anlamadım zaten neden böyle oldu.. Ben söyle bi anektod kurguladım..
Aracı aldıgım günden beri vardı bu yalpalama olayı aracın af edersiniz qotu bası ayrı oynuyordu bu tasıyıcı bitmiş okeye dönüyordu. 17 jantları takınca sürec hızlandı ve patladı. Yani aracgta 14 jantlar takılıykende bu olay ha 1 gun ha 1 hafta ha 1 sene sonra basıma gene gelecekti. Belkide otobanda yüksek hızdayken gelecekti. Her işte var bi hayır bununla kurtulduk..Bugun yapılcak işte abi orda sezer abi var babamın arkadası o yuzden oraya cektirdik insallah sıkıntısız halolur. Bu arada aracımı begendigine sevindim abi. |
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Allah korumuş, bir çocuğu doyur veya birine sadakanı ver ucuz kurtulmuşsun. Şükret kardeşim.
|
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Çok geçmiş olsun, güzel toplayıp uğraşmışsınız arabanızla ama sonuçta cana gelmemesi bence daha önemli.Ben 206mda sağ akstan direksiyon çevirirken gelen sesle aksın kırıldığını anlamıştım, çıkmamıştı.Sağ sol tamir gördü ama sonradan keske yansanayi bile olsa değiştirseymişim dedim çünkü ses azaldı tamamen gecmedi.Bence aksın da degismesi düşünülebilir tabi tamirciyle de alakalı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |