![]() |
|
Parkederken sağ tekerden gelen ses sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2016 Saat 11:39 |
Arkadaşlar araba ile dönüşlerde sorun yok fakat park ederken sağ tekerden katır kutur ses gelmeye başladı bilye değiştirdim yağlandı sorun 2 gün kesildi şimdi tekrar başladı sorun ne olabilir sizce.
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldiniz. sanırım torsiyon gibi gözüküyor iyi bir ustaya baktırmak lazım. maliyet 600-800 tl arası malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Soner haklı ancak, torsiyonla birlikte arka teker bilyesi de bozuk olabilir. Zaten sokulurken hemen ortaya cikacaktir. Bozuk rulman normal seyirlerde sadece şırıltı yapar ancak manevra sırasında sağa sola da harekete zorlandığı için, rulmanın içinde bulunan bilyeler yaptiklari izlerinden taşmaya çalıştığından dolayı farklı sesler çıkarır . Sorunu çözünce yazarsaniz faydali olacaktir. Okuyan herkese tesekkurler. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bilye değişti, keyfe keder bir sorun yok su an bindim mesela ses yok baya manevra yaptım park halinde genede yok bazen oluyor bu saçma sorun
Uzun yolda 180 yaptığım oluyor performans lastikleri olmasına rağmen hiç bir sorun yok bu araçta ön arka yaptım bir ara ondan sonra ortaya cıktı rota soktum ayarlar mükemmel Düzenleyen iammanover - 30 Haziran 2016 Saat 14:15 |
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
stepme kafesini bir kontrol edermisin kardeşim gevşeme felan varmı diye. birde araçta 4 kişi binip öyle denermisin yük altındamı geliyor ses diye.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
soner bey kusura bakma bende hata var sağ ön yazmayı unutmuşum arka değil evet onuda denedik tek kişi 4 kişi fark etmiyor canı istedimi ötüyor
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
önemli deil kardeşim o zaman amortisor takozu ve rulmanını kontrol ettir. derim birde yayını
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
amasör üst takozuı gibi gönüyor. Ama viraj denge cubugunuda bir kontrol ettirin.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
benim ön tekerlerde kafasına göre bazen yapıyor bazen yapmıyor.Yollar çok bozuk torsiyonlar elden geçeli çok fazla olmadan yine sesler çıkarmaya başladı arkadan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
usta bizim kütahya bildiğin ay gibi hatta ayda daha az delik göcük vardır o kadar dikkat etmemize rağmen :D neyse
Düzenleyen iammanover - 30 Haziran 2016 Saat 20:02 |
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
red 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Slm ustam senin sorunun lastikte değil park ederken direksiyorum tam kırdığın için gelen ses büyük ihtimalle direksiyon hidroliğinden oda sağ tarafta onde oldugu icin sana oyle geliyor virajlarda fln donerken direksiyorunu tam kirmadigin icin sorun yok direksiyon kutuna baktır,
|
|
hız yapmak marifet değildir,asıl marifet başkalarının canını tehlikeye atmamaktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |