![]() |
|
beyaz halojen farlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasan40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2016 Konum: tunveli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2016 Saat 01:31 |
Selamun aleyküm cümleten foruma daha yeni üye oldum arkadaşlar ilk önce kendimi tanıtayım Hasan ünsal 23 yaşındayım tuncelide görev yapıyorum ankaralıyım sorum şudur narva 4500k range power ampul taktırdım arabama fakat 10 dk bile far açık olsa far camı yani plastik çok aşırı derecede ısınıyor bunun far camını yakma gibi bi olayı olabilir mi far camını karartır mı sorum budur ilginiz için teşekkür ederim şimdiden aracım pejo 206+ 2012 urban move benzinli
|
|
206+
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin hasan ben bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyom sonuç far camları hep ısınıyor. tek problem olacak sorun farların erken kararmasına neden olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |