![]() |
|
Peugeot 207 bazen fan ve klima çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alierdal0335 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alierdal0335
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2016 Saat 18:20 |
Arkadaşlar 2006 model 207 aracımla seyir halindeylen hararetin biraz yükseldiğini gördüm durup kontrol ettim fan çalışmıyordu.Klimayı açtım fanı çalıştırır belki diye ancak klimada soğuk üflemiyor fanda çalışmıyordu. İş çıkışı tekrar denediğimde klimada fanda çalışıyordu.Bugün sabah yine hem klima hem fan çalışmadı. KKTC de yaşıyorum hava 50 dereceye yaklaşıyor acil yardım istiyorum Hayırlı Ramazanlar..
|
|
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
207 1.4 HDI Trendly Sağ Dümen |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 ihtimal var diye düşünüyorum biri müşür diğeri klima beyni zarar görmüş olabilir onuda büyük ihtimalle bilgisayara bağlayınca servis bulur ihmal etme
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün aynı sorun için sanayiye gittim benim araç 307, direksiyonun sağında fan motoru var onun soketi erimiş ve gevşemişti, onu düzeltince üflemeye başladı, usta o motor üzerinde rezistans var dedi oda yapabilirmiş.
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |