![]() |
|
PEUGEOT 407 1.6HDI TURBO DEĞİŞİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KRATERYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2016 Saat 22:00 |
Evet arkadaşlar aracım peugeot 407 1.6 HDI turbo emme pervanesi hava filtresinden parça almış ve hafiften tıraşlanmış resimdekinin benzeri http://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwju0LTq5rnNAhUFDxoKHRokDmgQjBwIBA&url=http%3A%2F%2Fturbotamiri.com%2Fimages%2Fdamagedturbo.jpg&psig=AFQjCNGwRPyOQMC-RlK6cblNk-mGClsFmg&ust=1466621986690627 turboyu değiştirmeyi düşünüyorum fakat aklıma şu takıldı manifolt ağzı vs modifiksyonlarla 2.0 HDI turbosu takılırmı sizce nasıl olur ...
Düzenleyen KRATERYA - 21 Haziran 2016 Saat 22:02 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla o konuları iyi bir ustaya danımak lazım motora bir sıkıntı yaşatırmı.sadece turboyla iş bitmez diye düşünüyorum enjektörler yazılım vs.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ymehmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Bizim klasik sanayi ustaları bişey olmaz performans artar falan deyip motoru kucağımıza verir Allah korusun. Bence de iyi bir araştırmak lazım. İşin açıkçası ben kendi arabamda fabrika ayarlarına en yakın ve mümkünse orijinal parçalar taktırmaya çalışıyorum. Yerinde olsam o riske hiç girmezdim.
|
|
Yakıt Cimrisi Otoban Faresi
|
|
![]() |
|
KRATERYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Yazılımı bayramdan önce yapmaya çalışacağım 1600 km ye yakın yol yapacağım madem tasarruf sağlıyor faydalanalım bu arada intercoolerında büyütülmesi gerekiyormuş turbonun ihtiyacı olan basıncı sağlayabilmek için ve servis teki ustanın net cevabı kesinlikle olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |