![]() |
|
Peugeot 307 1.6 110 bg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2016 Saat 18:44 |
Merhaba, başlıkta belirttiğim iki aracı satıyorum, ilan linkini buraya da ekliyorum.
İki araç için de şu telefondan ulaşabilirsiniz: 0545 475 55 20
307 307 yi yine bu forumdan "zr_lmn" den almıştım, aldığımda hatasızdı geçen sene bu zamanlar kırmızıda geçen birisi önden sıyırdığı için kaput değişti, tampon boyandı. Onun dışında plastik çamurluklar dahil orijinal ve boyasızdır. Buna bağlı tek hasar kaydı çıkabilir. Kazanın fotografı mevcuttur. Bu olaydan sonra 15 bin km kullandım, Gürcistan sınırına kadar gidip geldim, tık demeden çalışıyor, herhangi bir problemi yok aracın şu an. Hız sabitleyicisi, Sunroof, Çelik jant, Otomatik dijital klima, Park, yağmur, far sensörü vs mevcuttur araçta. 161 bin kilometrede Fiyat 27.800 TL
Düzenleyen Secks - 07 Temmuz 2016 Saat 00:28 |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Partner satıldı, 307 devam.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.0 motorlu partneri havada kaptı millet :) ama sanki 307 için fiyat biraz yüksek. Dizel olsa o fiyat normal gelirdi bilemiyorum. Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Full özellikli araba, artı şimdi tek kaldı yeni araç bulana kadar. Yine de pazarlık payımız var tabi :)
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |