![]() |
|
106 XS MOTORDAN GELEN DEĞİŞİK SES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bayso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2016 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2016 Saat 05:35 |
Cümleten Selamın Aleyküm. Arkadaşlar aracım 98 model 106 xs benzinli. Akşam arabayla bi tur atıp parkettim ve tekrar çalıştırdığımda değişik bir ses almaya başladım. aracımda spor hava filtresi vardı. hareket haline geçtiğimde onun sesini duymadım sanki. Araç seyir halindeyken arıza ışığı arada yanıyor ve gaza bastığım zaman eskisi gibi süzülüp gitmiyor ve tekliyor. konu hakkında yardımcı olabilecek biri varmı. sorun acaba hava filtresindemi ?
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava filtresinden olduğunu sanmam ben yıllardır açık hava filtresi ile geziyorum ama istersen video çekip koy bir sesi dinleyelim...
bu aralar 106 xs ler arıza yapmaya başladı hadi bakalım hayırlısı...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
bayso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2016 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gece karanlığından görmemişim. Motora giden hortumlardan birinin kelepçesi gevşemiş. 2.5 saatimi aldı onu görebilmek ama sorun çözüldü şükürler olsun ki. GTI kadar olmasada 106 Krallığından bi araca sahip olmak güzel bişey. Sanayiye gittim bobin,bujiler vs.vs. değişecek diye saymaya başlayınca çektim kapının önüne kendim uğraştım. Sanayiciler cin olmuş herkesi çarpmaya çalışıyolar. Bence arızaya önce kendimiz bakmalıyız. Doğru dürüst adam kalmadı artık. Hayırlı günler teşekkür ederim öneriniz için yinede.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |