|
peugeot 206 otomatik bagaj açmak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 18:13 |
Arkadaşlar,hatcback araçlara ve suv/ station wagon tipi araçların da bagaj camlarına uygulanabilecek bir işlem ile kolayca kontak anahtarı ile bagajı açabilirsiniz. kapıları açma tuşuna basıp basılı tutunca devreye girer ama el ile kapatılır. :) ilk önce yay seçimini doğru yapmak gerekir.Ben hatcback e daha önce uyguladım üzere, çap 16 mm boy;44 mm olan kırmızı renkli ağır yükler için olan kalıp yayını bu araçta denedim. Bagaj kapağının tamamı değil sadece cam kısmı olduğu için kırmızı yaylar sw ye sert geldi. bu yaylar kullanım amacına göre ve sertliğine göre renk lendirilmişler dir. açık yeşil:yumuşak yeşil : daha sert mavi: orta kırmızı : sert sarı : extra sert olarak kalıp marketlerde ve teknik hırdavat malzemeleri satılan yerlerde bulabilirsiniz çiftini ben 7 tl ye aldım amortisör uçları vidalıdır.çevirerek açıp yayı da geçirip tekrar sıkın. resimler ve video aşağıdadır. ilk aldığım kırmızı yaylar. bu da video. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sedan aracın komple bagaj kapağına bu işlem yapılabilir mi ? Fakat bagaj açma düğmem falan yok, ne kumandada ne arabada. Bir de kapı kilitlerini açınca bagajı yukarı itmek için kilit düğmesine basıp öyle itmek gerekiyor. Buna bu işlem olır mu acaba ?
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
piyasada aksuar satan yerlerde modül yapmışlar ama sedanlarda genellikle bagaj kapağının menteşe kolları ile komplike. aşagıdaki videoda cehvy aveo sedana bir yay ile çare bulmuşlar. istenirse yapılabilir tabi. malum video sitesinde bir çok araç ,için bagaj açma videosu mevcut. sen de sadena bunu yapabilirsen fotoğraflarla paylaşman faydalı olacaktır. kolay gelsin
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |