![]() |
|
206 Otomatik Vites Gösterge Paneli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delidemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delidemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2016 Saat 23:58 |
Merhabalar, 206 otomatik aracım var, resimlerde de görüldüğü üzere vites panel göstergesinin orta bölümü farklı bir renk almaya basladı. Bunu bir kaç yağ temizleyici ve sıradan temizleyicilerle cıkarmaya calıstım ama sonuc yine aynı. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim, sökülebilen bir parçamıdır ? değiştirebilirmiyim ? Teşekkürler
![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otomatik vites tablası veya kumanda kapağı diye aratınca çıkıyor araştırın isterseniz.Alternatif olarak reklamcılarda bilgisayarla bunun şablonunu çıkarttırıp stıcker olarak hazırlatabilirsiniz.Topuzu söküp üstüne yapıştırırsınız.Çamaşır makinelerine türkçe menü yapıştırılıyor ya onun gibi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Kendim yapmıştım,tabelacidan güçlü kırmızı sticker aldım , sonra siyah renkli rakam ve harfleri çıkarttım etrafındaki korumayı çıkarıp maket bıçağı ve ufak cetvelle düzeltip kestim sonra rakam ve harfleri yapıştırdım,sagolsun tabelaci bir ücret almadı benim 1 saatimi aldı ama değdi gayet güzel oldu.
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
bu panel satılıyor ama sadece üst kısmı yok komple satılıyor ve bayağı pahalı. güzel bir Yalıtım yapıp Sprey boya ile boyayabilirsiniz. Daha sonra reklamcıdan yapıştırma harfleri alıp yapistirabilirsiniz. yada samet arkadaşımızın dediği gibi komple basılı yapışkanlı kağıt kullanabilirsiniz
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
würth gibi markalarda bunun gibi yüzeyleri temizleyecek ürünler olabilir bir araştır derim yada sana en yakın boya koruma işi yapan bir firma varsa sonax meguiars gibi onlara sorarsak net nasıl kurtarırsın söylerler
|
|
![]() |
|
delidemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delidemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kaç tane bu tarz yüzey temizleyicilerden denedim ama olmadı, sonuç olarak samet ve gergerli arkadaşlarımızın önerdiği yöntemleri deneyeceğim gibi duruyor, diğer türlü gerçekten pahalı ve gereksiz bir masraf olur. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
benimkide aynen böyle gözükyordu , tırnaklarıda çıkmıştı söküp boyadım ,üstüne sticker harflerden yapıştırdım .
|
|
![]() |
|
zafer19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Öncelikle herkese meraba.
206xr otomatik vites tablasında aydınlatma oluyor mu ?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
yok malesef sadece gösterge bölümde Aydınlatma var vitesin olduğu bölümde yok |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Wd40 belki soruna çözüm olabilir. Ayrıca sticker yapacaksanız da önce zımpara vs. İle pası kiri temizleyin öyle yapıştırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |