![]() |
|
Peugeot 206 teyp digital |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 19:04 |
Kardeşlerim ben uygun bi tyep aldim geçici piranha sikintili durumlar biraz o yüzden sorum şu olacak teybi kapattigimda digital saat açık kalıyor bu durum akuye sikinti çıkarır mi acil cevap
|
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saat nerede açık kalıyor teybin üzerindeyse teybi kontağa bağlatmanı tavsiye ederim.Bende pioneerı kontağa bağlattm orjinal teyp kontaği kapatır kapatmaz kapanıyor ya benim ki kapıları kapatık kitledikten 1 2 dk sonra kapanıyor.
Eğer bilgi ekranın kapanmıyorsa o ekrann içindeki kart yanmıştır o sorunuda yaşadım, akü bitmesine tedbir olarak akü kutup başını sökmüştüm. |
|
![]() |
|
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Teybi kontaga baglattigimda sorun çözülür mü bide benim digital konsolda km gostergesi hep yanıyor rakamlar yaniyor onun sebebi nedir hocam
|
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Orjinal olmayan teybi kontağa bağlatırsan kontağı kapatıp, kapıları kapatıp, kitledikten 1-2 dk sonra teyp kendiliğinden kapanır.Orjinal teypten 1-2 dakika daha geç oluyor yani.
Kontağı kapattıktan 1dk sonrasında kilometre göstergesinin sönmesi lazım.Tabi söndükten sonra kapı açarsan yine km göstergesi yanar.Kapıları kapatıp kitlediginde hala sönmüyorsa bir sorun var demektir, elektrikçiye göstermen gerekir ben aynısını bilgi ekrannda yaşamıştım. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Teyp kontağa bağlandığı sürece anahtarı çıkarttığınız anda manuel olarak kapatmasanız bile komple keser enerjiyi.Süre olayı teyp bağlantı şekli ve özellikleriyle alakalı bir durum yoksa teyp kontakta olduğu sürece başka tetiklemelere açık olmadığı sürece bekleme yapmaz direk kapanır.İstenilen ve doğru bağlantı şekli budur.Görünen o ki artı uç ve hafıza ucu birleştirilerek bağlantı yapılmış bunların ayrılması ilgili yerlere bağlanması gerekiyor.Aracı ilk aldığımda banada aynı bağlantı şekli yapıldı ekranda saat gösteriyordu 8 ay kadar birşey olmadı bir gün araca bindim akü daha yeni marşa bastım almadı araçta başka elektriksel eklenti yok ve mecbur akü değişiminden sonra teybi kontağa aldım daha sonra bir sorun yaşamadım.
Düzenleyen samet206 - 03 Haziran 2016 Saat 01:19 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Teypin ışıkları kapattıgınızdada çalışıyorsa saat modunu katmalısınız set of ayarlarından yapabilirsiniz teyp model ve markanızı yazarsanız araştırabilirim. Bendede Pioneer teyp var onunda kapalı modunda iken tarih saat açık kalıyordu kapattım. Aynı durum söz konusu olabilir.
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arac ne ?
2002 sonrasi 206 2002 2005 arasi 307 partner ise 8li iso soketinin guc olaninda sasenin yanindaki hafiza beslemedir surekli +12 gelir. Onun 2 altindaki veya 2altindakinin yanindaki bso tetiktir. Teybin ac kapasini buna baglarsaniz araci kitledikten 1dk sonra kapanir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |