![]() |
|
206+ anahtari yarim ceviriyorum ses geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 17:35 |
merhaba arkadaslar aracim lpgli tartarini marka.anahtari yarim cevirdiginde 4 kere otuyor lpg gosterge yerinden geliyor bence.arabanin yagina suyuna baktim var . gazim tek isik kirmizidaydi gittim gaz aldim 40 tllik yine yapti yardımcı olurmusunuz tesekkurler.
Düzenleyen mjtanju - 02 Haziran 2016 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam lpg sisteminin bakım zamanı gelmiştir. bazı markda lpg sistemlerinde her 10000 km de bir ayarlı bu tip bakım zamanı uyarısı vardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
tesekkurler hocam bayan oldugumdan bi panik yaptim yolda cektim kenara e 5 te. ama yolda giderkende sanki 1 kere ottu ama gazimda azdi ..ariza lambasi yanar demi birsey olsa. ariza lambalari bozuj olurmu yine korktum ![]() |
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Eğer iptal edilmemişse arıza lambaniz yanar tabi,ama iptal edilmişse yanar,endise etmeyin lpg nin 10 bin bakımı gelmiştir,istanbulda yaşıyorsaniz 10 bini beklemeyin derim 7 binde bakıma gidin,cunku İstanbul trafiği çok yorar arabayi
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
ben arabaya bakim yaptirali 3000 km oldu daha. neyse benzine gecince yapmiyor dediginiz gibi bakim zamani geldi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |