|
Hız sabitleme ve 3 satır ekran lazım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
kaansvn
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2016 Saat 19:14 |
Slm. herkese arkadaşlar elinde ikici el Hız sabitleme ve 3 satır ekran arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
cool
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir ay önce hız sabitleme kolunu aşağıdaki linkte verdiğim aliexpress den aldım,
15 günde geldi, montajını yaptırdım çalışıyor, gerçi burada da satan bir arkadaş vardı http://www.aliexpress.com/item/OE-6242Z8-Top-Quality-FREE-SHIPPING-Cruise-Switch-Peugeot-307-308-408-206-207-301-3008/32415014315.html |
|
kaansvn
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyat olarak nekadar tuttu acaba
|
|
cool
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 16.70 $ almıştım o günkü kur ile 48 TL tutmuştu, şimdi fiyatı 15.84 $ düşmüş
|
|
kaansvn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çin malı galiba sıkıntı yaratımı emin olamadım
|
|
cool
|
|
baybaba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kullandığımız hangi ürün çin malı değil ki, mutlaka içinde çin den bir parça bulunuyor,
bence peugeot da kolu çin'de ürettiryor, üzerinde kendi markasını basıyor, |
|
kaansvn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sana katılıyorum şansımıza artık ödeme nasıl kredi kartımı kapıda ödeme varmı
|
|
cool
|
|
baybaba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi satıcının feedback baktım Türkiye'den alan çok olmuş , tümü olumlu yazmış ve
5 yıldız vermiş, ben internet alımlarımı güvenlik açısından sanal kart ile yapıyorum, eğer internet bankacılığını kullanıyorsanız ,kredi kartınıza bağlı, sanal kartı kendiniz oluşturabilirsiniz, sipariş verdikten sonra kargonuzu, tracking numrasına göre takip edebiliyorsunuz, |
|
kaansvn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
spariş vericem ama adresi ingilizce istiyor çeviriciden yazıyorum tr çevirince farklı çıkıyor
|
|
cool
|
|
baybaba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayır adres için ingilizce istemez , normal adresinizi yazabilirsiniz , site üstünde sağ
tarafta bulunan Language linkinden Türkçe seçerseniz, siteyi türkçe kullanabilirsiniz, tabii adres yazarken ı,ğ,ş,ö,ç gibi Türkçe karakter kullanmamakta fayda var, Düzenleyen baybaba - 12 Mayıs 2016 Saat 21:17 |
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hiç uğraşmayın Alicilik abi 230 liraya montaj yapıp, herşeyini ayarlayıp, size kullanmayı bırakıyor :)
|
|
< |
|
kaansvn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaptım ama olmuyor neyse ilgineze teşekkür ederim
|
|
cool
|
|
hasayduman
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2016 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasayduman
|
Merhaba,
3 satır ekran satan kimse yokmu arkadaşlar,
|
|
Ne yaşarsan yaşa, Birgün hesabını vereceksin..
|
|
smasher
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2016 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım aliexpress e adresini yazarken klavyeni ingilizce yap.
Bugün bir arkadaşinda başına geldi o sekilde çözdük. Ş,ö,ü gibi harfler yerine S,o,u kullanin. Dagitimi yapacak olanlar ptt çalışanları zaten. Illa ki anlayacaklardır adresi. |
|
secofield
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı secofield
|
arkadaşlar bu hız sabitleyici 99 206 içn de uygunmu taktırılabilir mi?
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Forum içinde Alicilik nickli arkadaşımızın oldukça uzun ve açıklayıcı konusu mevcut. Aratırsanız, gereken bilgiyi bulursunuz
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2003 ve sonrasinda oluyor |
|
Premium
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, ben de 307 1.6 hdı var taktırmak istiyorum ama şöyle bir sorum olacak bizim araçlara takılan sistem rampa iniş-çıkışlarında nasıl çalışıyor? Yani rampa çıkarken de ayarladığımız hızı sabit tutmak için kendisi devir yükseltiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim, cevabınıza göre taktırmaya karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Sadece bizim araçlarda olan değil, adaptif olmayan tüm hız sabitleme sistemleri dediğiniz şekilde çalışır. Hatta yakıt ekonomisi için yokuş yukarı olan yollarda cc açmayın derler. Bu da sizin dediğiniz gibi, ayarladığınız hızı sabit tutmak üzere devri yükseltiyor demektir.
|
|
akisioglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akisioglu
|
Merhaba Hasan Bey,
Elimde satmış olduğum peugeot 307 premium dan kalan ekran var.Isınınca yazışar biraz siliklesiyor.işinize yararsa yardımcı olurum. |
|
PEUGEOT 308 1.6 HDI SPORTIUM BEYAZ
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |