![]() |
|
Ağır hasarlı 2004 206 alınır mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
anloztrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2016 Saat 21:49 |
||
Merhaba arkadaşlar bende şu anda 95 fairway var klimalı yapılı araç ben araca 12 istiyorum geçen birisi aradı 2004 206 verdi üstüne 2bin verecek şekilde anlaştık ama plakasını arattığımda ağır hasarlı çıktı motorunda bir sıkıntı yok sol ön çamurluk değişik bide sol taraf boyalı diğer taraflar boyasız orjinal. Ağır hasarlı olduğunu öğrendiğimden kafam biraz karışık 95 fairway'den ona geçmek tabii güzel olur ama ağır hasarlı olması kafamda soru işaretleri oluşturdu sizce ne yapmam gerek ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
|||
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Takas çok cazip ama 2 bin için 9 yıl eski arabayı tercih ediyorsa 206 sahibi fazlasıyla düşündürücü , ağır hasar kaydından dolayı trafik sigortası dahada uçuk olabilir, tez canlı olmamak gerek tavsiyem
|
|||
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|||
![]() |
|||
anloztrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam aracı kontrol ettim bir sıkıntısı gözükmüyor motorunda kaportasındada tek değişen sol ön çamurluk. 15 bin tl ağır hasar var takas edeceğim kişi evlendiğinden para lazımmış en başında kafa kafaya etmeyi kabul etmedi çünkü benim aracımda 1.6 95 model ama kafam hala karışık.
|
|||
![]() |
|||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
||
Gerçektende çok cazip bir teklif.İnsan ister istemez kıllanıyor.Yani düğün için araç satmayı anlıyorum ama iki bin lira için de biraz mantıksız geldi.Naçizane tavsiyem çok iyi bir usta bulup tepeden tırnağa kontrol ettirin.Motoruna ve yürürüne iyice baktırın.Ancak bu şartlarla alınır.Çok tanıdığım var maalesef conta yakmış arabaları alan.Allah gönlünüze göre versin. |
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
||
o işte mantık hatası var. evlenecek miş ondan satıyormuş dedin. evlenecekse nakit paraya satması lazım,neden senin aracınla takas ediyor üstüne de para veriyor hemde. o aracı alırsan 5bin masraf yaz kafadan. akıl var mantık var 95 model araba ile 2004 model araba takas olur mu hemde üzerine para vererek :) |
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
agır hasarlı arabayı satmazı zordur. ancak senin 95 model arabanı satması daha kolay olacaktır. bu nedenle bence takası kabul ediyor. Biniciysen bence düşünebilirsin, Aracı iyice kontrol ettirdikden sonra tabiki ilerde olacaklar şans zaten ona bişi diyemeyiz.95 model fairway ile 2004 model 206 yı kıyaslarsak zaten bedavaya gelmiş olacak sana araba bence motor saglamsa hiç düşünme sonuc olarak ne kaybedekesinki aynı paraya 2004 modele bineceksin verdiğin 2bin tlyide yakıttan cıkarırızın zaten :)
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
okanata1973 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okanata1973
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
agır hasarlı araca bulasma ozellikle motor ve alt takımı hasarlıysa bence ama sadece fikir
|
|||
NE GEREK VARKİ İMZAYA
|
|||
![]() |
|||
||
Ben üstüne 2 bin vereceğim karşı taraf değil. Ben aracıma zaten 13.500 istiyorum 12 veren oldu vermedim. Birde bu 206'nın 1.5 sene muayenesi var geçen gün baktık arabaya fazla ayrıntılı olmasada motorunda yağ yakma vs. Bir şey yoktu şu an 220 binde ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum.
|
|||
![]() |
|||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
||
Dostum ekspertiz de yaptır ama mutlaka bir ustada baksın bence.Yağ yakma,su eksiltme yoksa,rektefe istemiyorsa,motor sesi yatak sesi sağlıklı ise,arıza abs airbag lambaları gerektiği gibi yanıp sönüyorsa,benzinde lpg de sorunsuz çalışıyorsa,podyelerde şaselerde oynanma yoksa alınabilir.Ekspertler biraz yüzeysel bakıyor diye düşünüyorum.
|
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
21 yıllık araba 13,500 iyi valla. :)
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
||
hey maşallah benden de o kadar. bence 15000 e ağır hasar kayıtsız sadece hasar kayıtlı 1000lerce 206 var onlara bakın. kafa kafaya takası kabul ederse o zaman düşünülebilir. adam belli galerici zaten.
|
|||
![]() |
|||
||
http://hizliresim.com/r9LYBm http://hizliresim.com/ZdN2gG http://hizliresim.com/AJ2Z2L Neden 13.500 anladınız mı ? :) |
|||
![]() |
|||
||
Maşallah çok temiz araba, Allah kaza bela vermesin. Ancak yinede bana 13.500 fazla gibi yanlış anlamayın tabiki malın ederini en iyi sahibi bilir.
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
|||
![]() |
|||
||
Sağolun. Mantıken insanlar 95 model araca o fiyat verilmez diyor ama tamamen genel bir düşünceyle yaklaştığınız için böyle düşünüyorsunuz her arabayı aynı kefeye koyarsak hepsine aynı fiyatı koymamız gerek bu aracın motoruyla 206'nın motorunu karşılaştırmam bile :) Ama model yükseltmek için düşündüm ama vazgeçtim 12.200 e bugün yarın satılır gibi bakmaya gelecekler.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |