![]() |
|
şeffaf çamurluk sinyali değişim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2016 Saat 18:49 |
arkadaşlar görselliği iyileştirmek için ufak işlere devam ediyorum.
zaten tek tek nasıl yapılır başlığında var ama tırnakları boşa çıkarıp, soket söküp takmaktan başka birşeye gerek olmadan değiştirilebiliyor. fotolar... orjinalleri ![]() yenileri ![]() montajı bitince.. ![]() ![]() lastiklerim de idare edermiş sanırım bu sene
![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şeffaf sinyaller güzel duruyor cidden. Ben de değiştirdim ama tek soket orjinaller ve sizin ki gibi değil ampülü patlasa cam'ı çıkarmak gerekiyor illa benim sinyaller de
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
akşam resim çekersen anlarız aslında ama güzel durmuş
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Güzel olmuş,bende bu şeffaf sinyallere alışamadım bir türlü diğerlerini seviyorum.Ancak bu şeffaf olanların karartmalı olanları var birde bulsam bende onlardan takıcam.
Düzenleyen samet206 - 07 Mayıs 2016 Saat 00:58 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke değiştirmeseydin hocam ya benim arabanın üstünde fabrika çıkışı orjinal şeffaf sinyal vardı amerikan park yaptıktan sonra belli bir süre sonra sürekli yandığı için içten eriyo bende eski tip alıp taktım erime falan olmuyor.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |