![]() |
|
206 Aracım kendi kendine gaz veriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burakarslan18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2016 Konum: dudullu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakarslan18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2016 Saat 23:39 |
Merhaba Arkadaşlar,
yaklaşık 20 gündür bu problemle karşı karşıyayım daha önce bu problemi yaşamış olan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi ? Aracıma yaklaşık 2 ay önce lpg taktırdım. Atiker marka italyan yazılım. 40 gün problemsiz kullandım 40 gün sonrasında aracım kendi kendine gaz vermeye başladı. rolantide iken herhangi bir gaz verme söz konusu değil sadece vites değiştirdiğimde ayağımı debriyajdan çekmediğimde sabit 2 bin devir gaz veriyor. kadosan sanayi de ustalara götürdüm pejoculara beyne bilgisayar bağlayarak çözüme kavuşmaya çalıştılar rölanti motoru arızalı dediler değiştirdim herhangi bir düzelme olmadı. kilometre okuyucuyu değiştirdik düzelmedi. en son olarak makineye bağladığımızda kelebek boğazı diyordu temizledik taktık. fakat sorun hala giderilmedi. gaz verdiğinde gaz pedalı aşağı doğru inmiyor yani gaz teli ile alakalı bir durum yok. bir usta da bu sorun beyinden dedi 400 tl ye yaparım dedi. ne kadar doğru söyledi bilmiyorum kazıklanmakta istemiyorum. araç sabahlarıda soğuk motorda 3 yada 4 üncü marşta çalışıyor yani her marşta çalışıp stop ediyor. daha sonra 4 üncü marşta araba çalışıyor. bu sorun hem gazda hemde benzinde yaşanıyor. lpg beyninde bir problem olsa benzinde iken müdahale edebilir mi acaba bu konularda bilgim yok bunun için şüpheliyim. çünkü gaz öncesi böyle bir problem yoktu ve durduk yere aracın beyni bozulur mu ?
|
|
![]() |
|
burakarslan18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2016 Konum: dudullu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakarslan18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı zamanda viteste de zaman zaman veriyor sadece debriyaja basılıyken değil
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hışgeldin burak problem kesinlikle lpg takan yerin montaj hatası veya lpg ayarları düzgün ayarlayamamasındandır. araç seyir halinde iken kalibrasyon yaptılarmı. bağlantılar kontrol ettir. bende geçen yaz temmuzda atiker lpg taktırdım maşallah nazar değmesin hiç problem yaşamadım ne rolanti dengesizliği nede lpg yakıt tüketiminden.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |