![]() |
|
206 Cabrio renk Seçimi ? Araç Boyaya giriyor Renk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2016 Saat 18:31 |
Merhaba Arkadaslar Aracımı Allah kısmet ederse cuma günü Boya Kaportaya veriyorum.
Renk Olarak suan metalik gri fakat aracın rengi degişecek. Renk Konusunda kararsız kaldık rengi ne olsun ? Kırmızı ? Telesto Gri ? Azur Mavi ? bu 3 Renk arasında gidip geliyorum bi türlü karar veremedik Sizce hangi renk boyatalım ? |
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kırmızı güzel gider
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar cc ler icin kesinlikle kirmizi tonlari. Ozellikle "ferrari red" renk kodu muhtesem. Bi rengi anadola koy ferrari gibi duruyor.cc yi dusunemiyorum bile. Kirmizi yap sen kirmizi ![]() ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
3 kurus fazla olsun kırmızı olsun diye bir soz vardır.
bence madem komple boya olacak kırmızı yap. gri tonları zaten sirket arabalarında bolca var. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Telesto gri'ye baktım güzel, değişik duracaktır diye düşünüyorum. Eğer kırmızıya karar verirseniz de imola kırmızısı olsun
![]() |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kırmızı yakar ortalığı hocam :) bu arada gokcesel hocamın dediği imola kırmızıyı da bir düşünün :)
|
|
![]() |
|
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Herkeze cok teşekkür ederim araç Kırmızı olacak karar verildi. Kadife, İnci, İmola kırmızısından biri olcak ton olarak Yarın pejomarketten Komple GTI Tampon, GTI Camurluk Alacam ve aracı kaporta boyacıya Cuma sabahı bırakacam. Hakkımızda Hayırlısı Olsun :)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hocam eğer GTi tampon alacaksan komple dolu alma. En azından sis farlarını depo marka al. Ben de aracıma peugeotmarket'den komple dolu tampon aldım taktım, üzerinde gelen sis farı ve ampülleri çok kalitesiz. İçinde ki ampül toplasan 10 saat yanmıştır ve patlamıştır. Değiştirmek istediğimde ise ampülün kafası şiştiği için farın içinde kırılmıştır... Sis farının aydınlatması da güzel değil.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
evet cok ince bir ayrıntı vermis arkadas ve haklı depo marka sis alın.
|
|
|
|
![]() |
|
Hallederiz Müdür 30 40 Daha fazla veririm Dedigin sis farlarını alırım :) Bu gece uyku tutmaz beni simdiden heycan bastı valla. Yarın sabahtan gidip alacam tamponu, camurlugu. Aracın üstündeki zaten GTI Tampon fakat tamponun anası aglamıs Hep yapıstırıcıyla tutturmuslar Mahvetmişler Yapmısken Sıfır alıp taktıracam. Sag on camurluk GTI Oteki camurluk orjinal :) Sol camurluguda GTI Yapcam. Renk olarakda dedigim gibi Kırmızı olacak hadi hayırlısı olsun girdik bi işe. :)
|
|
![]() |
|
hocam bütün işleri hallolduktan sonra hayırlısıyla, yakısıklıyı memlekete goturmeden iki cc turlayalım senle, isteyen baska cc ler de katılabilir tabi. |
|
|
|
![]() |
|
Tamam abi sen iste yeterki tabiki bulusma yaparız. Memlekete Sonbaharda goturecem. İşte arabanın cok sükür mekanik bakımları eksiksiz yapıldı. Boya kaporta işlemlerinden sonra 17 İnc Jant lastik, Angel far ve led stop, Camlara film, Far sis Xenon, Otto Spec Egzoz ve DTM Spoiler yaptıracam Allah izin verirse. Ve Sonra İç Dosemelerinide Bej renk yaptıracam :)
Tampon ve camurlugu alırken Almam gereken Extra bişey varmı klips vs ? Orjinal davlumbazlar uyarmıki GTI Camurluga ? |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Usta renkte tavsiyede bulunmaya gerek yok zaten karar verilmiş.Farklı bir renk tavsiyesi yapıcak olsamda bende kırmızı güzel durur diye düşünüyorum.Tampon falan konusuna gelince bu kadar zahmete masrafa giriyorsan orjinal parça harici birşey takma derim aracına,sis farları da diğer arkadaşların dediği gibi orjinal olmuyorsa orta kalite olandan olursa dert olmaz...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Eyv müdür. Tamponu dolu bi sekilde pejomarketten alacam. Sis farlarını hallederim yarın En Kotu benim aracın suan üzerinde bulunan sislerini kullanırım onlarda GTI Sis farı cunku duruma gore yarın halletcem İnsallah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |