![]() |
|
206 Airbag ışığı yanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2016 Saat 21:53 |
206 aracımın airbag ışığı yanmaya başladı.
ilk gun sinyal gibi devamlı yanıp sonuyordu. bir kac gundur yanıp sonme bitti, hep yanmaya başladı. odb cihazı ile baglandım arabaya fakat arıza göstermedi. sanayiye gidecek vaktim de yok su aralar. sizce nedir acaba? |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun büyük ihtimal com2000 arızası benim eski arabada da wardı 400 TL'ye sıfırını taktık söndü lamba.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle direksiyonun altınıdaki ana gövdeyi kaptan plastik bölümü sökün ve altında soketler ve kahverengi soket gevşemiş olabilir onu kontrol edin. bendede yanıyordu com2000 değişecek yada airbağ sargısı tamiri yapılacak dediler. baktımkı soket gevşemiş yerine oturttum ve ışık söndü :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Emniyet kemeri gergilerine giden kabloda kısa devre,direksiyon kutusuna giden sokette gevşeme olabilir.Çok noktalı olduğu için airbag sistemi mutlaka bilgisayardan sorunun ne olduğunu okutmalısın işlem yaptırmadan önce.Ayrıca tam emin değilim ama airbaglar ve abs bazen aynı ışıktan uyarı veriyor diye biliyorum.Yanlışta hatırlıyor olabilirim.Yükseklik ayarlı is direksiyonu biraz aşağı yukarı oynat.Arada sönüyorsa soketten olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |