![]() |
|
Triger kutusundan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2016 Saat 17:39 |
Merhaba arkadaşlar.Son bir haftadır motor kısmından sadece rölantide iken ötme sesine benzer bir ses geliyor.Sesi yakından dinledim v kayışı veya krank kasnağından olduğunu düşünerek ustaya gösterdim.V kayışını çıkarıp dinledik.Ses belli aralıklarla triger kutusundan geliyor.Usta triger seti değişecek ses eksantirik kayışından geliyor ve devirdaim de değişecek dedi.Triger kayışından ses geleceğini çok düşünmüyorum.Yorumlarınızı rica ederim.Bu arada bütün değişim ve işçilik için 300 TL istedi.
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünden beri de dizel moda geçti araç sesi falan değişti.Triger kasnak sesi olabilir mi arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
keratasama ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı keratasama
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuk yatıyor sesi dinleyemedim kusura bakmayın. Yalnız bir akrabamın başına gelmişti trigerin ordan ses geliyordu ve dediğiniz gibi lpgli araç sanki dizelmiş gibi ses çıkarıyordu. Birgün geçmedi triger kayışı koptu birde usta bilmem ne kasnağı gevşemiş ondan kopmuş demiş. Kasnağın adını hatırlamıyorum kusura bakmayın.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim cevabınınz için.Zaten kendini belli ediyor bizim triger miadını doldurdu galiba.Yarına değiştireyim.Arabayı satacağım zaten türlü türlü arıza çıkıyor.Yetişemiyorum artık.
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Devirdaim de içindeyken fiyat normal ama sen araca sibop ayarıda yaptir
|
|
![]() |
|
Az önce bıraktım aracı ama ustayla dinledim gayet normal çalışıyordu bu seferde.Triger değişiminden sonra bakayım artık.
|
|
![]() |
|
Sesi devirdaim yapıyormuş.Şimdi de vuruntulu çalışıyor araç dizel gibi resmen.Tuhaf olan aracın içerisinde iken daha çok rahatsız ediyor diğer sesler duyulmuyor sadece o vuruntu sesi tır-tır-tır şeklinde geliyor.Sente ayarını yapamamış olabilirler mi veya Murat'ın dediği gibi subap ayarı bozuk olabilir mi,?Yağ yeni değişti ve seviyesi iyi. |
|
![]() |
|
İçeriden duyulur diye tahmin ettim ama gelmemiş ses.Dışardan net geliyor. |
|
![]() |
|
Bir türlü fırsat bulup götüremedim aracı,ses halen devam ediyor.Subap ayarı olabilir mi arkadaşlar.Daha önce yaptıran oldu mu?Ne kadar tutar tahmini? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
subap ayarını yaptır hocam sanayide 40-50 tl seviste 100 tl kadar fiyat istiyorlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Baver Diyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baver Diyar
usta senteyi tutturamamış olsa araç çekişten düşer subap ayarından olabilir araç ısındıgında sesi kesiyor mu
|
|
BawerDiyar
|
|
![]() |
|
Isınınca da aynen devam ediyor.Aracın çekişinde sorun yok.Dün götürdüm ama adam alakasız yerlere bakıyor.Sesi sadece ben duyuyormuşum gibi davranıyor adamlar
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |