![]() |
|
307 sunroof parça temini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Utkukaraca67 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2016 Saat 21:26 |
SELAM ARKADAŞLAR 307 XT SUNROOF UM SU ALIYIYOR. FORUMLARI BAYA ARAŞTIRDIM SANIRIM BENIM SUNROOF OLUGUM YOK ACABA BANA ÖZELDEN ULAŞIP BU PARÇANIN NASIL OLDUĞUNU VE NEREDEN SATIN ALABİLECEGİMİ SÖYLEYEBİLİRMİ. 05452637936
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer sunroof orjinal ise vardır hocam anlyan bir usta bulursanız. probleminizi çözüme kavuşur. birde forum kuralları gereği büyük hark kullanmayalı iyi forumlar. bu arada su tahliyesi kapı direklerinden geçer bu arada contalarında yırtık eskime varsa bundan dolayıda kaynaklana bilir. forum yöneticimiz gökhana özelden ulaşırsanız bu parçaların fiyatları konusunda size yardımcı olacaktır. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Ben bununla ilgili daha önce bir paylaşımda bulunmuştum.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Tekrar ben :) konuyu biraz incelemenizi tavsiye ederim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |