|
Peugeot 307 Gözlük Kabı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fark
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2016 Saat 00:23 |
Merhabalar arkadaşlar, 307 XT aracımın gözlük kabı sapasağlam fakat gözlük saklama kabı kapağının tırnağı kırıldığı için tutmuyor, çözüm önerisi olan yada parçayı bulabileceğim bir yer var mı?
|
|
ahmetemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kusura bakmayın bu gözlük kabı arabanın neresinde 4 senedir 307 kullanıyorum daha göremedim :)
|
|
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende de yok ama bazı modellerde tavan lambasının orada varmış. Ben soldaki elciğin yerine monte ettim bir tane..
Düzenleyen barishrocker - 28 Mart 2016 Saat 01:22 |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
baya1994
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Parca varsa yapistir diyecem ama muhtemelen yok benim aklima 404 plastik macun geldi oyun hamuruna benziyen bir madde ikisini birlestirip yesil renk olunca oyun hamuru gibi dediginiz yere sekil vererek yapistirin 3 saat sonra celik gibi oluyor bunu deneyin ama goze rahatsizlik verebilir secim sizin
zimpara bile yapabilirsiniz |
|
fark
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O parçayı bulamadım malesef. Bana o tırnağın resmini çekip gönderen olursa çok makbule geçer.
|
|
fark
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
XT modellerinde var galiba. 307 xt olan arkadaş fotoğrafını çekip gönderebilir mi acaba
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |