|
Otomatik Şanzıman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
caspercenk
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mart 2015 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caspercenk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2016 Saat 10:47 |
Arkadaslar merhaba,
306 XR aracımın kalorifer peteği değişti ve usta şanzıman soğutucun çalışmıyor dedi. Ben de internetten arastırdım ve akünün altında bulunan sogutucunun resmini cektim. Kimi usta calısmasa da olur dedi. Gerekliliği nedir acaba? Aracım 80bin km.de 6 ay önce aldım. Bu zamana kadar da şanzıman yağı,selenoidler değişmemiştir heralde. Vites geçişlerim biraz vuruntulu. Herhangi bir (kar-spor) ısık yanması yok,yine de şanzıman yağı yeniletsem mi? Tahmin ettiğim sanzıman sogutucu,partner sogutucusu ile aynı mıdır? |
|
akundakci
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
çalışmasada olur mantığı nasıl birşeydir ya gereksiz olsa adamlar niye koysunlar bu şanzımanı arabayı üreten adamlar gereksiz ama olsun mantığıyla hareket etseler bu araba bu kadar satarmıydı , sağlam bi şanzımancıyla görüşün bence,vuruntuyuda hafife almayın problem büyümeden ustaya gösterin erken teşhis hayat kurtarır.
|
|
caspercenk
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mart 2015 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caspercenk
|
İlginize tesekkurler,anladıgım kadarıyla cok uzun yol yapmayacaksan kısa yerlerde kullanacaksan sogutucu cok gerekmiyor olabilir. Fakat calısması konusunda hemfikirim.
Bu işaretlediğim parca, partner ile aynı mıdır? Partner parcası olarak 100tl.ye satılıyor. 306 sanzıman sogutucusu dediğimizde 600tl :( |
|
caspercenk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caspercenk
|
akundakci
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
Parça konusunda emin değilim bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır umarım makul fiyatlara hallolur
|
|
TUNAYCAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: KEÇİÖREN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb kardeş ben şanzuman ustasıyım vuruntularının sebebi sogutucunun devrede olmaması senden önceki arkadaş şanzumanla ilgili bir puroblem yaşamıştır muhtemelen sogutucu tıkalıdır onunda fiyatı biraz pahalı oldugu için sugutucuyu direk yapmışlardır o şekilde şehir içi tırafigin de puroblem çıkarır sogutucuyu devreye soktur vurdacıdan al hesaplı alırsın eskisini devreye sokturma tıkalıysa sanzumaı yersin yağ dolaşımı zayıf olur
|
|
RÜYAM
|
|
TUNAYCAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: KEÇİÖREN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
telden ulaşabilirsin 0554 548 5711
|
|
RÜYAM
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |