|
Peugeot 307 Ayak Aydınlatma Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mrkync
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2016 Saat 03:31 |
Merhaba arkadaşlar. Aracıma ayak aydınlatma yapmak istiyorum. Ancak hattı tavan lambasından değil kapılardan çekmek istiyorum . Amacım hangi kapı açıksa o kapı tarafındaki ayak aydınlatmanın yanması. Bunu yapan arkadaşımız var mı aramızda. varsa hangi kablolardan elektriği alacağımızı söyleyebilir mi?
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 yi bilmiyorum ama 206da kapi switchleri kilitte kapi icinde. Bu yuzden cok bi ugrasamadim pejo ile
Aurise yaptim. Her kapi kendi tarafini aydinlatiyor. Ayni zaman rgb serit led koydum renklerini de istediginiz gibibayarlayabiliyorsunuz. Switch den sase alip bir de sabit +12 bulursaniz olur. |
|
mrkync
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim Alicilik ama 307 de deneyen oldu mu acaba?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |