![]() |
|
307 trgier tarafından gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustuksaw ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustuksaw
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2016 Saat 18:52 |
Önceikle iyi günler aracım 2006 307 1.6 xt,yaklasık 1000 km önce triger değiştim,bugunlerde aractan gazı çekince düşük devirde duyulan bir ses geliyor,bugun bi servise gösterdim trger kayısının gerginliğinden dolayı dedi ama ben pek ikna olamadım ,yinede yaptırıcam,sizin fikirleriniz varsa alabilirimiym iyi günler
|
|
![]() |
|
mustuksaw ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustuksaw
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorunu çözdüm bu ses gelirse aklınızda bulunsun..
katalizör dökülmüş,oda egzoz çıksında taşlaşmıs o ses yapıyormus, komple katalizöre 1300 tl gibi fiyat verdiler , durumum olmadıgı için katalizörün içini açıp temizlettim,şuan katalizör var ama içi boş araba baya bi açıldı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muayeneden geciyor mu o sekilde?
|
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizör fiyatını baya bi kazık söylemişler. ben de aracımda katalizör arızası tahmini ile gittiğim tamircide sağlam olduğunu gördüm. orjinali için 750-800 tl gibi bir fiyat verdiler.
ayrıca katalizörsüz muayeneden geçiyor sıkıntı yok.
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |